Kandirildiginizi zannetmiyorum, sadece bir surecten geciliyor. Ters bir durum olsa sizlerin hakkini en iyi 40 milyon lot almis Kene kollar zaten. SPK'ya bir taciz maili atilabilir, otesinde beklemekten baska yapacak yok.
Kandirildiginizi zannetmiyorum, sadece bir surecten geciliyor. Ters bir durum olsa sizlerin hakkini en iyi 40 milyon lot almis Kene kollar zaten. SPK'ya bir taciz maili atilabilir, otesinde beklemekten baska yapacak yok.
Þimdi elimde eski 20 bin soda var .. 6.1 cepte gibi .. bugün yeni alým da yaptým [emoji3526]. En kötü 20 bin sodayý geri satar %10 kar ederim .. Fakat bir durum olur da geri akým iptali yada adil fiyat çýkarsa duble kazanýrým diye düþünüyorum [emoji848], ne dersiniz ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
6.39 tunver. Bence oldukca akillica yapmissin.
Bizler karý bir tarafa býraktýk. Soda bu haberler çýkmasaydý bugün fiyatý ne olurdu.O kadar zaman bekle sen her baskýyý uygula bilançoyu açýklama zamanýný bile ayarla gelen muhteþem karý iç et.Kar açýklandýðý gün tavan olacak kaðýt iki kademe gidemesin dört beþ ay sonra da bu çakallara 6.39 kaðýdý geri ver.Iþte kýzgýnlýk bunda ben 59 bin lot la bekliyorum.Inan benim 59 bin lotun diðerinin 40 milyon lotuna bedel .Ne þartlarda bu zamana kadar bekledik bir bilseniz o zaman anlarsýnýz bu birleþmeye el kaldýran çakallara kýzgýnlýðýnýzý. Ayrýca sorumluluk almadan yönetim kurulunda oturmakta abesle istikal kanatimce.
Hissenin uzun sure cefasini cekenlere birsey demedim. Benim yazdigim firsatciliga gelip carpilanlara. Kaldi ki bu firsatcilarin parasi da yatirimcisinin cebinden cikacakti onlar sirkete gecirince (daha az kar, daha az temettu).
Burasi borsa, garantili kazanc yok. Istedigi bilanco getirmis olsun, para babalari pozisyon almadilarsa birsey olmaz, saman alevi gibi gecer gider bilanco. Burada gecen sene 120 milyon lot mal basildi. Sise'de ERDB verdi cikti HA'nin Bist'in basina getirilmesinden dolayi. Kaldi ki ortada salgin var, durumun ne oldugu belli degil.
Sanýrým bayaðý eksik bir bilgi,,
Birleþme kararý alan þiþe cam.
CHP y.k üyeleri iþ Bankasý yönetiminde.
Bence bu karar hükümet tarafýndan planlanan bir olay.
Ýþ bankasýn da ki CHP hisselerini alýnca rahatlýkla þiþe cami tek celsede ve bütün olarak varlýk fonuna aktarma planlanmýþ olabilir.
Finans kurumlarýnýn sadece finansla ilgilenecegi falan diye.
Biliyorsunuz sigorta þirketlerinde ayný oyun yapýldý.
Güneþ halk ve ziraat sigorta.
Yani oyun bayaðý büyük.
CHP ile bir alakasý yok.
Son zamanlar da ciddi de baský var.
Birleþince bu koca milli deðerimizi de satarlar bir yabancýya sonrasýnda ederini bulur,
Sadece bu ülkeye yazýk,,,
CPH1951 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Þiþe, iþ bankasý yönetiminden baðýmsýz iþ mi yapýyor yani![]()
CHP hisselerini alýnca ,þiþeyi nasýl varlýk fonuna aktaracak . Þiþe 'nin 28 'i devlete geçer.
Ha ne olur iþ bankasýndan gelen geliri ipotek edip kredi çeker falan ama o da bir dizi düzenleme ister .
Ne olur , þiþe benim gerisi sizin olsun der , kabul eden olmaz.
Hükümetin Atatürk hisselerini alýnca yapabileceði bir þey yok. Ha yapacaksa el koymadan da yapar zaten.
Bencesi bu .
Þiþenin yüzde 66,3 u iþ bankasýnýn.
Bunu varlýk fonuna aktarma kararý alabilir.
Güneþ sigortayý inceleyin anlarsýnýz.
Benimki sadece olasý bir tez.
Ama böyle bir büyük oyun varsa birleþmenin önünde kimse duramaz ,adalet falanda aramayýn.
Birleþme sonucunda iþ Bankasý kadar bir deðer oluþmuþ olacak.
Tabi ayrýlma haklarý ile beraber bu oran %80 kere kadar bile çýkabilir.
Türkiye'de bu konjonktür de her þey olur.
CPH1951 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri