biz nerede yanlýþ yaptýk diye düþünüyorum, herhalde kar yerine zarar etmeliydi sonucuna vardým en sonunda.
biz nerede yanlýþ yaptýk diye düþünüyorum, herhalde kar yerine zarar etmeliydi sonucuna vardým en sonunda.
Ol benden de okadar. Thy 2 milyar kusur zarar acikladi ucuyor masallah.SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Salgýn döneminde genelde THY alýp sattým. Kötü bilanço beklentisi nedeniyle son on gündür bulaþmaya korkuyordum. Sabahleyin Blomberg' de yorumcu, beklenti üstünde zararýn hisseye olumsuz yansýyacaðýný belirtiyordu. Sonuç ortada. Soda ise bilançosu ve diðer göstergeleri ile daha iyi bir hisse olmasýna karþýn hareketlerine bakýn..
Bu dönem en çok zarar edebilecekleri tahmin edip alabilenler þanslý. Bu dönem de böyle geçti bakalým.
SPK'dan ses gelene kadar beklemeye devam.
Yada þöyle oluyordur,
Kar eden þirkete herkes geldiði için satýþ yiyiyor,
Zarar eden þirketten herkes kactýðý için alýþ geliyor.
Yani þirket kar, zarar, yönetim, faaliyet hikaye.
Piyasaya mal nekadar yayýlmýþ, piyasadan nekadar toplanmýþ türkiye borsasýnýn temel argümaný.
Þirkete göre deðil, çalýp çýrpabileceðine göre fiyat oluþuyor.
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eþeðe semer alýnýrken fikri deðil ölçüsü alýnýrmýþ. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alýp satmayýnýz.
Açýkçasý ben çözemedim, dedikleriniz derinliði az olan hisseler için doðru, ama 30 hisseleri için nasýl bir uygulama var onu çözemedim. Son gelen yüklü zarar etmiþ ve muhtemelen ikinci çeyrekte devam edecek zararlarý ama hisselerin maþallahý var. sosyal mecralarda yazýlanlara bakarsak bol bol ky de var.
Temel vs. çok fazla etken deðil gibi gözüküyor. Momentumu yakalayan þanslý.
Temettü öncesi çýkýþý yeterli gören veya temettüyü alanlar bugün ve yarýn çýkýþ yapabilirler ama ben ýsrarla Spk kararýný bekliycem.
Bugun arkadaslarla aramizda tam olarsk bunu konustuk. Tum zarar eden sirketler ucuyor kar eden sirketler cakiliyor. Hisse toplama dagitma stratejisi olarak kullaniyorlar.SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri