6,14 / 1,16 = 5,30 üzeri her rakamda ayrýlma hakkýný kullanmayý düþünmem. YTD
Oranlarda deðiþiklik olacaðýný sanmýyorum.Fiyatta güncelleme yap diyeceklerdir. Çimentolarda böyle oldu. Uzun zamandýr bekliyoruz biraz daha diþimizi sýkarýz. Temmuz ayýda yatay devam edip Agustosta yukarý ivmelenir diye umuyorum.26 Aðustos itibari ile de þiþe olup yolumuza devam ederiz.Eski tebliðle yeni teblið arasýnda fark yok niye 3 ay beklettiler neden yatýrýmcýlardan görüþ istediler. 2 tane þirket kur Borsaya aç piyasadan parayý topla sonra baskila düþür halka arz fiyatýnýn altina indir..hop birleþtircem de yatýrýmcý ne hali varsa görsün...
Mi Note 10 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu anda SODA 6.10 ÞÝÞE 5,50
Aralarýndaki oran 1.11
Deðiþim oraný 1.16 olduðu halde þu andaki fiyatlar normal deðil. Bilmediðimiz birþey mi var. Oranlarýmý düþecek
SM-G615F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum sen böyle deyince aklýma geldi m SPK güncelleme istediðinde deðerleme oranlarýný deðiþtirin demiþti. Bu adamlar da ayný bizim deðerleme raporundaki oranlar gibi oranlarý deðiþtirmiþti yatýrýmcý lehine .
Onlar nasýl böyle oranla falan birleþti de biz 1 aylýk ortalamayla yapýyoruz. Yahu biz yiyemiyoruz siz yiyin mi dediler yatýrýmcýya.
Bende de adana vardý ama hiç takip etmemistim süreci. Aramýzda takip eden var mý? Onlar oranlarý ve ayrýlma fiyatýný nasýl belirlediler .
Yer Ýmleri