4.83 maliyetli vardi. Baska bir hissede poz alacaktim. 5.14 ten sattim. Nede olsa Soda git gel o civarda dolaniyor. Diger taraftan alip gelirim dedim. Obur tarafta yuzde uc dort aldim amma bu o arada 5.60 a geldi. Kisacasi ben sattim altin oldu.
Neyse sise deki mali hakkim kaybolmasin diye tasiyorum. Ona dokunmama karari aldim.
Elimiz durmuyor. Kagit gidiyor gidecekte belli ne demege atliyorsun diger tarafa. Suc bende. Ekran izlememek lazim. Insan o gidiyor bu gidiyor bu zaten burda bekler diye cikarsan boyle olur. Kissadan hisse.
Maalesef o olaylar oyle. Hepsi yerine bir kismi ile hisse degistirmek ya da trade yapmak boyle problemlerden bir nebze koruyor. Neyse, karin bol olsun diyelim.
Külcü, Þiþeci, Camcý, Tüm Ortaklara Hayýrlý Cumalar.... Tükkan'niz kalabalýk olsun, Kaðýtlar Tavan da uçuþsun ..🙂
allah razý olsun saðolun hayat iþte bir süre sonra mecbur kabulleniyorsun.ziraat yatýrýma ulaþamadým daha 4 gündür arýyorum telefonlara çýkan yok.dün 40 dk bekledim sýkýldým kapattým böyle finans kuruluþu mu olur
herhalde birleþmeyi beklerim belki babamýn bir bildiði vardýrbirleþmeden sonra artýk önümüze bakarýz.yazýlanlarý saatlerce okudum. neden sodayý böyle üvey evlat yapýyorlar anlamýyorum
teþekkür ederim en mantýklýsý o çünkü bir senedir bakmadým sodanýn durumuna bir de bu ayrýlma hakkýnýn bu fiyatlardan bir esprisi kalmýyor senede 1 milyarýn üzerinde kar gelen þirkete biçtikleri deðer bu mu ?marka deðeri o falan yok demek dünyada.yýllardýr bu senedi taþýyanlarla 2 gün önce alanlarýn da bir farký kalmamýþ.neyse çok da bakmamak lazým ekrana.sadece özel durum var diye biraz ilgilendim birþeyleri kaçýrmayayým diye.ekraný kapatýp 3-5 ay sonra tekrar bakmalý
bu akþam onay gelir mi acaba? spk çok bekletti,,,oyak ýnki kaç ayda çýkmýþtý.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Haftalik takas atabikecek biri var mi. Kimin elinde ne kadsr var kim kime virmanlamis cozmeye calissak.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri