Ýþ bankasý 'nýn soda 'ya çöküþ hadisesi alnýnda kara yazý olarak kalacak . Ýmzasý olanlarýn sefalet içinde ölmesini diliyorum.
Ýþ bankasý 'nýn soda 'ya çöküþ hadisesi alnýnda kara yazý olarak kalacak . Ýmzasý olanlarýn sefalet içinde ölmesini diliyorum.
Canýmýn içi.. Güzide iþ bankamýn en güzel 2 iþtiraklerinden biri.. Kasandaki gamyon gamyon dolarla hatýrlicaz seni.. Kendine çok iyi bak.. Seni seven bir insan..
Herkes aldý mý eline þiþeyi? [emoji23].
Ben iþbank kullanýyorum hala soda içiyorum, þiþe yi alamadýk elimize, iþbank zaðolsun dönüþtürmedi
Türkiye Þiþe ve Cam Fabrikalarý A.Þ.'nin (SISE.E), Anadolu Cam Sanayii A.Þ. (ANACM.E), Denizli Cam Sanayii ve Ticaret A.Þ. (DENCM.E), Soda Sanayii A.Þ. (SODA.E) ve Trakya Cam Sanayii A.Þ. (TRKCM.E) ile devralmak suretiyle birleþmesi nedeniyle SISE.E pay sýrasý 01.10.2020 tarihinde SERBEST MARJLA açýlacak olup referans fiyat 7,275 olarak ilan edilmiþtir (Referans fiyat, fiyat adýmýna yuvarlanmamýþtýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýnþallah dediðin gibi olur dimitris
Oyak yatýrým sodalarý þiþeye çevirmiþ. Beter olsun iþbankasý, gün yüzü göremesin.
adamlar bizim hisselere þiþe fiyatýna çöktü.. neresinde adalet var þimdi bunun.
yok1.16 felan dönüþüm hikaye...
Yer Ýmleri