XU100/USD Fx Rasyosu Güncelleme
Yukarıdaki yapıyı, biraz zoomlayarak, kolay fark edilsin diye ters çevirdim.
Şayet 3 ncü dalgayı uzatmayacaksa, şöyle olabilir.
İki dalga iç içe olmalı, onu yeni fark edebildim, bugün içteki ED çizerek kapandı, şimdi dıştaki dalga son bir beşli çizerek kapanacak.
Buradan teperse, ya 4 dür, ya da ED 2 ye gidecek, ED 2 yi paylaşmıştım güncel kurdan TL bazlı zirveye dahi tekabül edebilir.
Takip edilecek yapılar....zart diye uzatırsa bu elips içine aldığım minik yapı düşüş yönünde...3 ncü dalgayı uzatacak demektir...uzatırsa bu beşli yapı, o zaman '5 noktalı öldüren kalp patlatma tekniğine dönüşür'...(bknz Kill Bill) YTD
Ayrıntılı projeksiyonu daha önce paylaşmıştım, şimdilik şunu takip etmek yeterli...
Bize biraz büyük ölçekli bir düzeltme lazım, ancak ondan sonra kocaman kocaman laflar edebiliriz.
Böyle, full impulsif görünüyor...benlik bir şey yok....
FED likiditeyle ilgili tedbir almazsa, tahvilleri ekstradan parmaklamazsa (bknz ters repo havuzu misal)....bu gider...
Yok müdahale gelirse...karışık...
NVIDIA Lale Soğanı Öncesi/Sonrası
Anlı şanlı kurum 750 dolar hedef vermişti, ben de az kalır bence daha yukarıya gidecek demiştim.
Gördüğünüz gibi o anlı şanlı kurum bilemedi...teknik analiz diye bir şey yoktur, bir kez daha ispatlamış oldum (?)

Sonlara adım adım yaklaştık...Amazon olsun, bu olsun, zaten diğerleri ilk düşüşlerine başladılar bile...
SP500 Palasının paçasındaki son 6.35 likten de yırttık...acaba diyorum şu ön gömlek cebindeki kalem....kalem tabanca olabilir mi?....psikopattır bu gözlük camını kırıp onunla bile girişebilir...
Ons Altın Projeksiyon Şunu hatırlatayım o zaman...
FED parmaklarsa tahvil piyasasını, sağdaki tehlike var. Yok böyle gidişat, değiştirmeyecem, borsayı altını kendiniz doğal koşullarında naparsanız yapın fiyatlayın derse....korkarım altın daha yeni başlıyor. YTD
O yüzden şöyle bi 2200 ün üstüne atmadan paçaları sıvamayalım, itidalli duralım dedim.

Yer İmleri