11 mart ta mahkemesi olan HALKB diğer bankalardan POZİTİF yönden ayrıştı bu dakikalarda.............
[IMG][/IMG]
11 mart ta mahkemesi olan HALKB diğer bankalardan POZİTİF yönden ayrıştı bu dakikalarda.............
[IMG][/IMG]
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
857 : *Putin: Ben de kendi adıma Tahran'a olan sarsılmaz desteğimizi ve İranlı dostlarımızla olan dayanışmamızı teyit etmek istiyorum
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
856 : *İngiltere/Starmer: Bu çatışma ne kadar uzun sürerse, ekonomi üzerindeki potansiyel etki de o kadar artar
860 : *İngiltere/Starmer: İran'daki durumu yatıştırmanın bir yolunu bulmalıyız
[IMG][/IMG]
İŞ YATIRIM.... AKBNK da ki satışın yüzde 60 ni yapmış.... Bu dakika için konuşursak
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
14765 seviyesini takip ediyorum..........
[IMG][/IMG]
14765 Seviyesinde PALA kırmızı mum yakınca.... Zaman geçsin diye 2 tane şort açtım... 14764 den...
[IMG][/IMG]
1051 : TBMM'ye yeni dokunulmazlık dosyaları sevk edildi
TBMM (AA) - TBMM Başkanlığına, CHP Genel Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel'in
de aralarında bulunduğu 4 milletvekiline ait 5 dokunulmazlık dosyası sunuldu.
Meclis Başkanlığınca, Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Cumhurbaşkanlığı
Tezkereleri, Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyona
havale edildi.
Karma Komisyona, CHP Genel Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Şanlıurfa
Milletvekili Mahmut Tanal, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan ile İYİ Parti
Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'a ait dokunulmazlık dosyaları sevk edildi.
Özgür Özel'in 2 dosyası bulunuyor.
-AA-
Yer İmleri