Açıkçıların paralarla daha 11 TL de horon tepicez ama vardır .....rımın açıkçılarının bir bildiği dimi.
Açıkçıların paralarla daha 11 TL de horon tepicez ama vardır .....rımın açıkçılarının bir bildiği dimi.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
sahibinden 0 km yükseliş kanalı, normal teknikçiler kanalın %50 sinde kanal olduğunu anlar ama bizim bir kulak arkası kaldığından hemen ayıkıyoruz.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
bir eklemede ben yapayım uyduruk kaydırık hisse senetlerini millete önerip duruyorlar patron hissesi spek hissesi. yok 1 e 30 verecek yok 1 e 40 verecek. ve bakıyorum çalıştığım etrafımdaki arkadaşlar hepsi takip ediyor ve adamların söylemine göre alıyor. ve bakıyorum kozaa grubuyla hiç ilgili yorum bile yok adamlarda
Deutsche 300 bin lot sattı son 1 saatte pasta cok karısık alıcılarda Deutsche Credit satıcılar A1 merly var
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deutsche dün de 1.9 m lot mal alıp, akşama 1.7 m lotu sattı.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muhtemel 0 km kanalımızın alttan 3.destek teyidide geldi bakalım üstte 3.teyit ortalarda yok.
biz burada 10 kadar gariban pineklerken 2 günde 50 kadar olduk hoş geldiniz arkadaşlar..![]()
Yer İmleri