kozal ýn yatýrým masraflarýný anlaþarak ödeyelim kozal ýn meden de hiçbir yasak hakký kalmasýn demiþler..
kozal ýn yatýrým masraflarýný anlaþarak ödeyelim kozal ýn meden de hiçbir yasak hakký kalmasýn demiþler..
Tezgah yok ortada ... millet öyle zannediyor ama yok. Baþkalarý topladý hisseleri deðerli diye , kozaalar yükselecek buda gider diye , dolaþýmdaki lot sayýsý az diye. Defalarca örnek verdim Petkim garan thy gibi tahtalarda ne milyon lotlar dolanýyor 40 milyon lot mu toplayamayacaj birisi diye . Millet kozaa satýp Ýpek'e mi alacak ? KardemirD zarar ediyordu , kar oranlarý çok düþmüþtü bakýn 2 liralardan 2.5 oldu tavan gidiyor oraya da gruplar girdi mesela spekle anlaþmalý ama yabancý mý yapýyor sanýlýyor ?
Kozaa da mesela spek bilerek basýyor ama basamayacak . Benim 200 milyonum yada 400 milyonum var ben kozaa veya ýpeke toplucam bilanço güzel gelecek ve spek beni engelleyebilecek ... Ýpek'e 3 kattan fazla gitti iyi analiz edermiþ
Bu maden sahasý kimin? Neleri satýn alacakmýþ? Ben sizinle ayný sonucu çýkartamadým.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
kozalýn sahada 70 miyon tl lik yatýrýmý var bunun kozala ödenmesi
Lazýmda bunu milletin kanýný emmek için özel olarak tutulmuþ yapýkredi robotuna anlatmak lazým.
Sabahdan akþam kapanýþa kadar alýcý geldikçe basýyor.alan zararýna sattýkça geri alýyor.sonra gidiyor diye tekrar aldýkça bidaha basýyor..bir kaðýt.bir robot tarafýndan ancak bukadar baský altýnda tutulur.tabi kenardan credit.citi.meri mal topluyor.bu pç robot sayesinde.
en önemlisi dogru zaman.
Sonuçta fiyat oluþtu. Hele ki böyle bir ortamda...
Geçmiþ tecrübelere dayanarak bu defa kozaa'yý yükseltip ipekte satýþa geçecekler diye düþünüyorum.
Ipek'te 28'den 42'ye gelmiþ yabancý oraný ve daha düzelmesini yapmadýlar...
Genelde ayný dönemde yükselen yabancý paylarý ilk defa son 1 ayda ayrýþtý...
Bence bu hareketler hazýrlýk ama neye...
Kozaa nin bence þöyle bý özelliði var( tabii sevgili yapýþýk kardeþimiz ipeginde), 6 ayý çok iyi gelecek nadir kaðýtlardan..bý sürü kaðýt daha 3 ayda döküldü, 6 aylarýný düþünmek bile istemiyorum..
600 milyon kar aciklayabilir 6 aylýk bilançoda..
Ben artýk gereksiz sinir harbi yapmýyorum, kaðýt yükseldikçe almaya devam ediyorum( nedenide 6 ayý çok iyi gelecek ve de ucuz kalmýþ baþka kagiýt bulamadýðýndan)..
Ýpek bu kadar yukselmeseydi 12.40 a çok sevinecektik..yine sevinelim...))))
Altta kalýnca apýþ , üste çýkýnca yapýþ demiþler..üstteyiz þimdilik , jiletle kazýsalar kolay kolay ayrýlamayýz..
Ýnþ aldýðýmýz büyük riskler oranýnda kazanýrýz..
Kaygan kardeþim ne çektin bu robotlardan Petkimde.Bunlar covid virüsünden beter olmuþ sarmýþlar her tarafý.Petkim e tövbe etmiþe benziyorsunuz ,orada aylardýr sizi göremedim.Bende çoðunu çýktým.Birkýsmýný uluun çoðunada kozaa ya çevirmiþtim.Þeytanýn bacaðýný kýrarýz burada umarým.YTD
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Yer Ýmleri