Merhabalar
Karel 5 liradan 20 lira , klmsn 7 liradan 22 liralarý , vestel 5 liralardan 18 liralarý gördü( grafiklere tam bakmadým ) 1-1.5 yýlda . Bunlarý ben bu fiyatlardsn takip etmiþtim . Analizim sonucu, çok primlenenler endeksin yýkýlýþýna, göre çift hanelere gitselerde tek haneye düþüyor Hisseler ... þimdi kozaa 15-16 liralara gitsede endekse sert satýþlar ile 8-9 liralarý gösterme olasýlýklarý var bu sebeple ya yatýrýmcý olup hiçbirþryden etkilenilmemeli Satmamalý, yada paranýn bir kýsmý ile al sat yapýlýp lot miktarý arttýrýlmalý ...kozaa 5 liradan 13 liralara geldi hadi diyelim 15 -16 oldu bir dinlenebilir ... daha sonra endeksin durumu çok önemli eðer açýða satýþ gelirse. Ve %20 ye çýkarsa taban tavan oraný, 2 tabanla tek haneleri gösterebilirler ...
Hedefi sorarsanýz þöyle bakýn en köyü 3 kat daha gideceðini düþünüyorum . Burdan kimseye alýn demem nereden alýndýðý çok önemli burdan alan 7 lirayý görse vebaldir o durumun psikolojisi farklý . Bu hisseyi kuruþlardsn alanlar var deðil mi 6 lira olunca ben takip ettiðim bazýnyorumculqr 10 kst gitmiþ diyorlardý ben gülðyordum

) daha ne gidecek derlerdi . Neyi nerden aldýðýnýz çok önemli elde varsa tutulur , hiç bir hisseyi de ben ZÝRVEDEN almam .
Yer Ýmleri