Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi niteliðinde deðildir.Herkes kendi kararýný kendisi versin.
Karanlýk odaya 18 t lden girdiKaranlýk oda kadar saçma sapan bir uygulama yok. Görmüyon, duymuyon, büyükler kafalarýna göre alýp satýyor.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi niteliðinde deðildir.Herkes kendi kararýný kendisi versin.
Nazar deðdirdik
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
kuþlu sitede gördüm birisi konak projesinden bahsetmiþ 2015 yýlýnda gönderilen kap haberine göre 1,65 milyon ton bakýr 2,9 milyon ons altýn rezervi tespit edildiði açýklanmýþ zamanýnda,o günden beri proje ile ilgili bir geliþme olmamýþ,araya bir sürü olay girdi iþler aksadý ama çalýþmalar hýzlanmýþ olabilir mi kozaa ve ipekenin hareketlenmesi ucuz kalmýþ olmalarýnýn yanýnda bunu da akla getiriyor,nerdeyse 6 yýldýr proje ile ilgili bir açýklama yapýlmamýþ bir gpn sürpriz bir haber düþer mi acaba,eðer böyle birþey olur üretim faaliyetine baþlýyoruz derlerse var ya kozal bile bunun yanýnda hikaye kalýr,hadi inþallah böyle bir haber düþer de gene þu günlükçü kurumlarýn kaldýr indir vurkaç olaylarýndan birine yem olmayýz
Çok güzel ve kozaa yi ilgilendiren en onemli konuya deðinmiþsiniz. Gerçekten inanýlýr gibi deðil bende 2 aydýr konak projesini araþtýrýyorum. çok büyük bir altin ve bakir rezervi bulunmuþ. Dünyanin en buyuk Kanadalý maden sirketlerinden (tech) bir firmayla ortaklik yapýlmýþtý. ve en son 2015 kap tan beri haber yok. esrarengiz bir þekilde de artik faliyet raporlarýnda da yaklaþýk 2 yýldýr hic bahsetmiyorlar. DUYAN BIR BILGISI OLAN VARSA YAZSIN LÜTFEN. KOZA YATIRIM BÖLÜMÜNÜ ARASANIZ ONLARDA BILGI VERMIYOR.
2016 yýlýnda son rezerv haberi var...(2015 yýlý rezerv çalýþmasý )
Kozal UMREK raporu açýklandý evvelsi gün Kozaa da açýklarsa Umrek raporunu bilgi sahibi olacagýz
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/504244
Þirketimizce yürütülen çalýþmalarda 782.24 milyon ton (mümkün/inferred) kaynak belirlenmiþtir (cutoff tenörü %0.1 bakýr). Cutoff tenörünün hesaplanmasýnda kullanýlan Bakýr fiyatý 3 USD/lb, Altýn ise 1,300 USD/ons'dur. 2015 yýlý içerisinde yapýlan sondajlar ile mineralizasyonun bakýr ve altýn içeriðinde artýþ saðlanmýþ, bakýr içeriði 1.65 milyon ton dan 1.71 milyon tona, altýn içeriði ise 2.94 milyon ons'dan 3.11 milyon ons'a çýkmýþtýr.
Yer Ýmleri