Bu grup şirketlerinden Tr Doğal Enerjinin halka açık hisselerinin yüzde 35 ini bir bireysel yatırımcı toplamış buda enteresan bir durum
Tr Doğal enerji,Tr Metalin % 52 sine sahip yani şirketin hakim ortağı,
Bilgi amaçlı olup yatırım tavsiyesi içermez,
Sağlıklar
P13_Blue_Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kripto dünyasıda çöküyor. Bir şeyler deniyorlar ama kimse ne olduğunu bilmiyor. Hayır olur inşallah diyelim
Gümüşe güvenme dostum. ABD deki dev teknoloji şirketlerinin ve Tesla gibi bir markanın kullandığı bir ürünün uçup gitmesine müsaade etmezler bence. Dün gördük neler olduğunu. Adamlar türev piyasasında istediği gibi ürünü karşılıksız ve sınırsız satabiliyorlar
Pazartesi zor bir gün olacağa benziyor borsalar açısından. Değerli metaller çöktü, kriptolar çöküyor, sırada borsalar var herhalde
Bir şey deniyorlar ama kimse ne olduğunu bilmiyor
Sn,maharaj,
Ödenmiş sermayenin % 5 i geçince kap haberi geldi zaten egerki % 10 geçerse yine göndermek zorundadır,
Benim yazdığımi dikkatli incelerseniz halka açık kısmın yüzde 35 i diyorum,
Bu oranı nasıl buldum açık yazayım,
Koza Altınin aldığı kozaa hissesini halka açık olandan düşerek fiili dolaşım miktarıni buldum bunu Mehmet İlker Soyluya ait 23.110.000 lotu oranlar iseniz halka açık miktarın ne kadarı bu tek kişi de olduğunu görürsünüz,
Umarım açık olmuştur,
YT TV değildir
Sağlıklar
Önceki blanco dip notları vede faaliyytapirlarinda 5 oranını göstermeleri zorunlu idi ama göstermiyorlardi,son kozal tutanaklarinda sorduğum sorulardan biriydi,cevabı yazılı vereceğiz dediler,
Son 9 aylikta gosterdiler nihayet,
O günden beri 440.000 lot satmış,bu şahıs çok önemli bir miktar değil virmanda yapmış olabilir
YT TV değildir
Sağlıklar
Trenj benimde grub şirketlerini araştırdığımda incelediğim bir şirket. Ucuz mu evet çok ucuz bir şirket
Kasasında 18 milyar nakiti var ve Trmet in 52.25 sine sahip. Sadece bu iki veriyle Trenj 46 milyar tl olmalı
Lakin Trenj, Trmet den gelen kar dışında faaliyetlerin kar edemiyor hatta zarar ediyor gibi bir görüntü var
Trmet 9 aylık kar 2.5 milyar tl
Trenj 9 aylık kar 1 milyar tl
Trmet in 52.25 sine sahip olan bir şirket Trmet in 52.25 karına da ortaktır.
Normalde sadece Trmet ortaklığından 1.28 milyar kar etmesi lazımdı
Demek ki araştırma geliştirme faaliyetleri para kazanmıyor aksine para yiyor
Ha şirket ucuz mu, beleşten az pahalı. Lakin faaliyetlerinde bir hikaye yok şuan
Yer İmleri