Son dzenleme : By Akl; 10-07-2019 saat: 01:17.
borsa defter deerine mi bakar, yoksa marka deerine mi? trkiyenin en namli danmanlk irketlerinden birisi
DEALST
HAKKIMIZDA NE YAPARIZ+ ODAKLANDIIMIZ SEKTRLER+ PLATFORMLAR REFERANSLARIMIZ LETM
Biz Kimiz?
Hakkmzda
dealist Danmanlk A.. olarak Organizasyonel Geliim ve nsan Kaynaklar alanlarnda danmanlk hizmetleri sunan bir ynetim danmanlk irketiyiz. Danmanlk odamz ile birlikte sunduumuz hizmetler arasnda; eitim, fasilitasyon, ynetici konferanslar ve uluslararas ynetici eitim ve geliim programlar yer almaktadr.
Bugn dealist Danmanlk olarak, Yksek Performans Modeli ve dnyaya yetien deil, dnyann nnde giden bir Trk i dnyas yaklamyla lkenin en gl Organizasyonel Geliim ve nsan Kaynaklar danmanl irketlerinden biriyiz. ortakl anlayn benimseyerek birlikte altmz irketlerin endstrilerine, zelliklerine ve ihtiyalarna gre farkl rnler ve zmler sunmay amalarz.
Ksa ksa:
1992’de kurulduk.
Trkiye’nin halka alan ilk ve tek danmanlk firmasyz.
Bireysel ve kurumsal i performans geliiminde pazar lideriyiz.
nsan Kaynaklar ve Pazarlama alanlarnda dnyaca tannan konumaclarn yer ald iki zirve dzenliyoruz.
The Insights Group’un bireylerin ve irketlerin performans geliimine ynelik gelitirdii zm odakl tm rn portfynn tek resmi yetkilisiyiz.
Society for Human Resources Management (SHRM)’in Trkiye’deki tek resmi i ortayz.
Investors in People (IIP) Gm dl sahibiyiz, ayn zamanda IIP’nin Trkiye’deki tek resmi lisansryz.
Investor in Customers iki yldzla, Investor in Customers Outstanding dl sahibiyiz.
The Work Style Magazine’in 2012’de aklad “Dnyann En yi alma Kltrne Sahip 10 irketi” listesinde yer alan tek Trk irketiyiz.
Dnya standartlarnda, alannda lider i ortaklar ile hizmet veriyoruz. ortaklarmz arasnda; Ashridge Business School, Denison, Geniusistanbul, Investor in Customers (IIC), Investors in People (IIP), Middlesex University, Society for Human Resource Management (SHRM) ve The Insights Group bulunmaktadr.
Misyonumuz
Bireylerin geliimi, organizasyonlarn dnm iin varz.
Vizyonumuz
lk tercih edilen ve nerilen danmanlk irketi olma vizyonuyla alrz.
Deerlerimiz
Biz dealist Danmanlk’llar tm paydalarmza deer katarak, birlikte kefedip ezber bozarak iimizi sahiplenir, gzlem ve sezgilerimizle sahiciliimizi ortaya koyarak sonu almak iin yaarz.
hi yorum yok bo kalmasn %85 bedelsiz. .defter deeri diyen kymetli arkadalar iin sylyorum. kent gda u an defter deerinin 8 katnda ilem gryor.
ne zaman olur bilmem ama asl film kaytl sermaye artrmndan sonra gelir diye dnyorum. hedef giriim bunu her halde turusunu kurmak iin almamtr.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/776307
Bedelsizin anlam , 100 TL. kat paran , 2 tane 50 TL. lik kat paraya dntrmek gibidir. irketin karllna , toplam deerine hi bir katks yoktur.Ama , lkemizde , bazen , bu bedelsiz olayn bahane edip hisseyi ykseltiyorlar.Sonraki zamanda, bu pirim tamamen yok oluyor. .....Benim yorumum , hisseye , ky. den talep gelmedii iin , imdi de bedelsiz yoluyla talep salamay deniyorlar. nallah yanlrm da hissede olan ky. ler kazanr.
sn by akl . ben bu ilerden ok anlamam. prtfymn drt kat miktar borcum var. tesadfen az bir miktar aldm ertesi gn ansa bedelsiz haberi geldi. unu bilyorum ki bu tip katlardan kimseye ekmek yedirmezler. teknik falan ilemez.zarardan kurtulaym diye az daha az daha kazanaym derken birde bakmsn elinde patlam. benim yazdklarmdan kimse etkilenip alm satm yapmasn. artk bende maddi ynden tkandm . evin ihtiyalarn karlayamaz oldum . borsaya yeni balayanlar iin tavsiyem oluunuzun ocuunuzun rzkn getirip buralara yatrmayn. veya al sat iine girmeyin . eer girerseniz ihtiyacnz olmayan parayla orta veya uzun vade yatrmc olun benim naizane tavsiyem budur.
bu irketle ilgili samimi dncem: u an 20 milyon tl olan kaytl sermayesinin ilerleyen zamanlarda artacan irket sahbi hedef giriimin bu irkete nemli yatrmlar yapacan dnyorum. yinede statlar en iyisini bilir.
***GOODY* *DIRIT* *IDEAS* *MERIT* *EREGL* *ISBIR* *SEYKM*** MERKEZ KAYIT KURULUU A..( Borsada lem Gren Tipe Dnm Duyurusu
***GOODY******DIRIT******IDEAS******MERIT******ERE GL******ISBIR******SEYKM*** MERKEZ KAYIT KURULUU A..( Borsada lem Gren Tipe Dnm Duyurusu )
zet Bilgi DNM
lgili irketler DIRIT, EREGL, GOODY, IDEAS, ISBIR, MERIT, SEYKM
Sermaye Piyasas Kurulu'nun VII-128.1 sayl "Pay Teblii"'nin 15'nci maddesi gereince, pay senetleri Borsada ilem gren ortaklklarn Kurul kaydnda olan ancak Borsada ilem grmeyen statde pay senetlerinin Borsada sata konu edilebilmesi amacyla Merkezi Kayt Kuruluu'na yaplan bavurulara ait bilgiler aada yer almaktadr.
Borsa Kodu Sra No Sata Konu Pay nvan Grubu Yatrmcnn Ad-Soyad nvan Nominal Tutar (TL)* Tsp lemi ** Sat Kst **
DIRIT 1 DIRITEKS DIRILIS TEKSTIL SANAYI VE TICARET A.S. E HURIYE NILGN YIGITBASI 3.575,000
EREGL 2 EREGLI DEMIR VE ELIK FABRIKALARI T.A.S. E GLAY BAYKAL 152,894
EREGL 3 EREGLI DEMIR VE ELIK FABRIKALARI T.A.S. E NILGN BAYKAL 152,897
GOODY 4 GOODYEAR LASTIKLERI T.A.S. E AHMET ERCAN DURA 4.974,841
IDEAS 5 IDEALIST DANISMANLIK A.S. E HEDEF GIRISIM SERMAYESI YATIRIM ORTAKLIGI A.S. 358.005,000
IDEAS 6 IDEALIST DANISMANLIK A.S. E SEYITLER KIMYA SAN.A.S. 156.094,000
ISBIR 7 ISBIR HOLDING A.S. E MEHMET BAY 22,250
MERIT 8 MERIT TURIZM YATIRIM VE ISLETME A.S. E MUSTAFA ZGL 510,000
SEYKM 9 SEYITLER KIMYA SANAYI A.S. E HEDEF GIRISIM SERMAYESI YATIRIM ORTAKLIGI A.S. 1.377.455,000
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarnda binlik ayrac olarak nokta (.), ksrat ayrac olarak ise virgl (,) kullanlmaktadr. (**) lgili veriler ye bildirimi dorultusunda yaynlanmaktadr. Borsa tarafndan sat ileminin Toptan Al Sat lemi olarak (TAS) yaplaca duyurulduktan sonra TAS ilem tarihinde paylar borsada ilem gren tipe dntrlecek olup, aksi taktirde dnm ilemi mevzuatta ngrlen srede tamamlanacaktr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/776651
BIST
(24/07/2019 - 17:09:12)
https://www.kap.org.tr/Bildirim/776651
dikkatli olmakta fayda var
Yer mleri