bu hedef girisim sermayesi 07.10.2020 tarihinde "Innovance" sirketinin %30'una istirak ederek 24 milyonluk bir yatirim yapti.http://www.innovance.com.tr
" Innovance, 2017 yýlýnda kurulan ve bankalar için mobil bankacýlýk ve alternatif daðýtým kanallarýnýn geliþtirilmesi, bankacýlýk uygulamalarýnýn ön yüz, orta ve arka yüz katmanlarýnda uyarlanmasýný içeren yazýlýmlarýn geliþtirilmesini saðlamaktadýr. "
Bu innovance ve idealist birbirlerine stratejik olarak yakýn þirketler. Burada bir "çatý olusumu" saglanarak teknolojik bir sinerji saðlanabilir. Ben bu yönde bir gelisim olacaðýný düþünüyorum.
Böyle bir fikirde idealist için hikaye yeniden yazýlýr.
9.50'ye küçük bir alýþ girdik ama o fiyatin altindaki her rakamda alici olacaðým sahsen orta vadeli yatirim icin ideal bir sirket sahsim adina
yatýrým tavsiyesi degildir
SEYÝTLER KÝMYA SANAYÝ A.Þ.
Özet Bilgi
Pay Satýþ Bilgi Formu hk.
Þirketimizin Ýdealist Danýþmanlýk A.Þ.'de sahip olduðu halka kapalý paylardan 372.962 adedinin borsada satýlmasýna iliþkin pay satýþ bilgi formu düzenlenerek Sermaye Piyasasý Kurulu!na baþvuru yapýlmýþtýr.
bu kalan paylar seyitler kimya'nin son hisseleri oluyor !
satsinlar ve gitsinler
ama bu tahtada 372 bin lotu bu hacimle nasil satacaklar
ya bir atraksyon yapacaklar hacim olusturacaklar ya da paylari birine devredecekler
yoksa bu tahtada o kadar hisseyi satmak icin 5-6 liraya kadar gelmesi gerekir ki gelirse ne guzel bizde epey hisse almis oluruz
Özellikle kaðýdýn fiyatýný düþük tutmak için vergi dairesi bilançosunu açýkladýlar. Göstermelik -30 bin lira gibi de zarar gösterdiler. Vay ne kadar kötü bilanço deðil mi?
Arkadaþlar burada 380 bün lot satacaklrmýþ h önemli deðil. Daha önce de sattýlar. Hiç etkilemedi. Çünkü bence alýcýlar belli zaten. Sabýr sadece sabýr.
Hedef giriþimin oyunlarý bitmez. Böyle böyle köþeyi döndü zaten.
Ama bende kalan miktarý sattýramazlar.
380 bin lotun kolayca satýlcaðýný düþünüyorum. Asýl hareketin de ondan sonra geleceðini. Ama bu hedef giriþim sahibi tam borsacý. Saðý solu belli olmuyor ama bu fiyatlardan alanýn zarar etme ihtimali çok yok. Sermaye topu topu 9,5 milyon.
Not: yazýlanlar alým satým tavsiyesi deðildir. 30 senelik bitmeyen küçük yatýrýmcý muhabbetidir
Son düzenleme : hayek; 12-11-2020 saat: 23:03.
Yer Ýmleri