Yoksa hala halka arza girenler zarardamý. Girseydiniz halka arza o kadar çok biliyorsanýz
Yoksa hala halka arza girenler zarardamý. Girseydiniz halka arza o kadar çok biliyorsanýz
Adamlarýn halka arzý fiyasko olmadý þükredin.
mesut bey saðolun verdiðiniz halka arz bilgisi çok iþimize yaradý, çok katkýsý oldu. Kime cevap verdiðiniz bile belli deðil. Ne geçiyor elinize bu ithamlarla anlamýyorum
Hisse gidecek gitmesine de, takip ettiðim birçok site ve diðer paylaþýmlarda bir haftadýr çok dillendi...
Temennim bir geri çekilme daha yapmadan 6,80 lere kadar gitmesi...
Paylaþýmlarým kesinlikle YATIRIM TAVSÝYESÝ veya yönlendirme deðildir.
arkadaþlar röportajlarýn birinde bakýn ne denk geldi. bu 4.12.2019 da tavan kapatmasýna sebep olan haber, tuzla OSB de yer alan ramateks metal arazisi ve binasýnýn en son bilançoya göre temel deðerlemeleri 27.465.000 tl (m2 si burada yaklaþýk 480 dolardan hesaplanmýþ) olmasýydý. Peki Barýþ Bey ne diyor? 2013 te 2 milyon euro (yaklaþýk1 euro 2,6 tl yani ort 5 veya 5,5 milyon tl maliyeti var) ya aldým diyor. 2018 ilk-bahar yaz döneminde 7 milyon dolara(m2 si burada 710 dolardan hesaplanmýþ, þu an 5,8 tl yani 40,600,000 tl ) almak isteyen oldu ama vermedik diyor. Kendisi gerçi bu sanayilerde ki emlak rantýndan baya þikayetçi. Bu yüzden sanayici parayý sanayiye yatýrýmadýðýndan dolayý. Þimdi bu parayý sanayiye yatýrmasý sözünün arkasýnda durduðunu gösterir. ileride 5 milyon dolarýný iþine yatýracaðýný belirtiyor.
Ayný zamanda 2018 eylülde Esenyurt OSB de m2 sine 1000 dolar, Tuzla OSB de 600 dolara sanayi arsalarýna deðer biçildiðinden bahsediyor. Ana depolarý esenyurtta. yaklaþýk 20 000 dönüm yerleri var.
Son düzenleme : dr.kademe; 16-12-2019 saat: 15:18.
Endeksteki rekora, teknik gösterge ve beklenti vs. raðmen yine ters köþe....,,.,,..
eþleþme 6,02...... ,,,,...,,.......... adýn batsýn!!!!!
Paylaþýmlarým kesinlikle YATIRIM TAVSÝYESÝ veya yönlendirme deðildir.
Hocam iyi hoþ da o haber zaten fiyatlandý. Hisse fiyatý þu anda OBO oluþturuyor gibi duruyor. Fiyatý sürekli aþaðý baskýlýyorlar. Bir yerde patlak vermesi muhtemel. Ama 1 gün olur, ama 1 ay olur, ama 1 yýl olur orasý bilinmez. Ben 2019 bilançosunun açýklandýðý tarihlere yakýn olacaðý kanaatindeyim. O zamana kadar epey bir silkeyelecekler.
Pompacý izlenimi aldým hoþuma gitmedi
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri