Halka arza 10 adet pay almak suretiyle katýlacaðým. Ýzahname ve diðer kamuyu aydýnlatma belgelerini satýr satýr okuyorum. ayný zamanda bugün bir basýn açýklamasý yapýldý, 3 yýllýk temettü sözü verildi.
Sözler tutulmazsa, Sermaye Piyasasý Kanunu'nun 10 ve 33'üncü maddeleri baþta olmak üzere, Önemli Nitelikte Ýþlemler Tebliði ve diðer sermaye piyasasý mevzuatý hükümleri çerçevesinde Þirket, lider aracý kurum ve ilgili diðer kiþileri de takip edeceðim. Borsa'ya en büyük kötülüðü halka arzlarda verilmeyen sözler yaptý. Bunun olmamasý için elimden geleni yapmaya çalýþacaðým.
Bu þirket Halka arzdan 69 milyon TL yatýrým talep ediyor.
ANCAK
2019 deðerlemesi 27 milyonluk ( 2016 yýlý 19 milyon lan ve gayrimenkul fiyatlarýnýn o tarihten bugüne çakýldýðý malum ondan 30%iskonto ilav edilmiþ) yatýrýmlýk gayrimenkul var. ** Bu çok ilginç Ramateksi alýnca bu da elde kalmýþ.. Þirket merkezi esenyurta- arsa+bina tuzlada - istanbulun 2 ucu** Burayla ilgili planlarý göremedim. Sat gitsin para lazýmsa(teknoljii eskiymiþ-o yenilenecekmiþ 20 milyona) diye düþünüyor insan ilk baþta.. hem de 2016'dan kalma.
Nakit ve benzeri 165 BÝN TL var.
67 miyon borç var
102 milyon alacak var ( 50.5 ticari alacak+51.5 stok)
Ölü fiyattan erdemir almak varken buna para yatýrmalý mýyým emin olamadým.
Ýnþallah baþarýlý olurlar..
Önceki halka arzlar artýk KY'yi daha ürkek yapýyor.
Sadece planlanan yatýrýma destek olsun diye bir miktar almayý düþünüyorum.
SON OLARAK - ÝMTÝYAZLI HÝSSE NEDÝR ALLAH AÞKINA- HERKESÝN YATIRDIÐI PARA AYNI PARA DA ÝMTÝYAZ NEYÝN NESÝ?
Kesinlikle YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
1 aylýk fiyat istikrarý saðlanacak denmiþ. Bu halka arz fiyatý olan 5.40'in altýna gelmesine izin verilmeyecek demek mi? Bilgisi olan bir arkadaþ cevaplarsa sevinirim.
Sonuna kadar katýlýyorum.
FD/Favök deðerini ereðli ile ayný olarak 3.6 kabul etsek üzerine imtiyazlý paylarýn deðerini düþüp ereðliye oranla bide %15 iskonto yapsak satmaya çalýþtýklarý rakamlarýn 1/3 ü yapmaz bu hisseler. Kolay gelsin arkadaþlara... Bi uyanýk kedileri var sanki... 1 lot da ben alacam genel kurullarda pislik yapmak için... ytd
35000 tl lik alim emiri girdim bakalim. Umdugumuz gibi gitmesse satar cikarim.
Suriye olaylari arifesinde artabilir. Insaat demir demek sonucta bakalim ne olcak.
Yer Ýmleri