Fiyat/Kazanç oraný : 101
Defter deðeri: 3.3 tl
Hissenin deðeri, defter deðerinin 4.25 katý
2019 6 aylýk kar 10.4 milyondan
2020 6 aylýk 3 milyon kar a düþmüþ. 43 milyon sermaye için, 3 milyon kar..,
Borsayý az buçk bilen anlayan
Bu oranlarýn ne olduðunu anlar.
Kuþlu sitede bi aracý kurum çalýþaný epey bi reklamýný yapmýþ, videolar falan.
Fiyatlama ne olur bilemem. Düþer çýkar, Ona piyasa borsa karar verir lakin
Birileri , bolonun içine fena oksijeni basmýþ, durum tespiti yapmak gerekirse..,
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi deðildir.
Piyasa degeri/ defter deðeri 101 degil 30,27 nerenizle bakiyonuz a.q, iþiniz gücünüz algý bedelli veya bedelsiz beklentisi olan cer çöpler uçtu gitti. Beðenmiyorsanýz çeker gidersiniz algý yapmayýn
Anlýk iskontolu deðeri benim için 6 liradir. Verirlerse alýrým.
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk ya þikayet edin arkadaþlar
Hisse þu an bende ki trader uygulamadýnda 102 fiyat kazanç oraný ile baþka bir siteden bakýnca 38 f/k ile fiyatlanýyor.
102 fiyat kazanç oranýnýn normal olabilmesi için, þirketin 5 yýllýk Hbk/Satýþ büyüme oranýnýn %102 olmasý lazým.
38 fiyat kazanç oranýnýn normal olabilmesi için, þirketin 5 yýllýk Hbk/Satýþ büyüme oranýnýn %38 olmasý lazým.
Artýk hangisi doðruysa.
Hisse deðeri/defter deðeri nin de 4.25 lerde normal kabul edilebilmesi için de
Özsermaye karlýlýðýnýn %43 lerde olmasý lazým. En az %45 Favok marjý ile kar eden bir þirket olmasý lazým.
Bu tip büyüme ve kar marjlý oranlý þirketler dünyada bile zor bulunur.
Kolay kolay hiç bir aracý kurum çalýþaný bu hisseyi bu oranlarda yaðlayýp baðlayýp video çekip kamuya açýk platformda anlatmaz. Belli ki akçeli alengirli iþler var.
Spk ya yazýn, iþlemler incelensin.
Ne olup olmadýðý belli olur
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi deðildir.
Buradaki yorum ve görüþlerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez. Herkesin yatýrým kararý kendisine aittir...
Küçük oðlan demedi mi , 3 aylýkta süper kar gelecek diye !!! Netice açýklandýðýnda anladým ki bunlar da diðerleri gibi yalancý .Güven vermediler bana .. 1,5 kar nedir ya çok iyi kar gelecek dediðin yerde satýp çýktým hemen .. Arada bir tokat atýp çýkýyorum gene ..
Katýlýyorum , Kolay kolay hiç bir aracý kurum çalýþaný bu hisseyi bu oranlarda yaðlayýp baðlayýp video çekip kamuya açýk platformda anlatmaz. Tedbirli olun ve güven duymayýn bu adamlara ..
Yer Ýmleri