arkadalar, bu acc'ye neler oluyor? imdi hani ufkunu geniletiyordun? hani aylk yllk getirilere baz alyordun demeyin. dncelerim ayn ama sadece bu gn deil, acc'nin normal performansna baknca son 15 gn rezilliin son perdesi denebilir. endeks iki buua yakn artm. bari yzde yarm falan art. bu durum, sper ligi ak ara nde gtren bir takmn son 4 man kaybetmesine benziyor. imdi byle bir durumda -canm siz son aya bakmayn. bir yllk performansa odaklann denilir mi? tabi ki denilmez. bu acc'de ciddi bir sknt var. fonun deerinin artmas falan da desek ayn eyleri tcd de yaad ve bu kadar dklmedi. beni tersleyip tamamen duygusala balayarak fonu sattran adn unuttuum ama tadn asla unutmadm o yneticiyi bu gn arayp kendisine kranlarm sunmay ok isterdim ama maalesef arayamyorum. una eminim, tamam bu fon iyidir ama izleyip normale dndn grmeden, hatta emin olmadan bulamamak lazm gibi.
13 une kadar tcd zamani
Sonra hisse yogunlar denenebilir
HTT'den TUA'ya gei karar iin beni etkileyen ksa vadeli 2 unsur vard stadm. Birincisi in ile imzalarn Aralk sonuna kalaca sylentisi, dieri ise ayn 13'nde balayacak olan Trump'n azil soruturmas. Bu gelimelere ramen Ons altnn 1.480 desteine ekilmesini ay tuza gibi yorumladm. Meerse aylar 1.460' hedeflemiler. Talimat bir gn sonra vermi olsam paray vuracaktm. Yine vuracam kukunuz olmasn. 1.550 zeri ilk kapannda hedefi 1.700 ler. Bu esnada Dolar & TL 5.80-5.90 civar olsa minimum % 11-12 getiri demektir benim iin.
Burada iki gun atip tutupta sonra kayiplara karisanlara kanmayin
Paraniza yazik...
Biz dun de buradaydik bugun de buradayiz...
Beni takip eden kisiler 3 aydir mk 100 uzeri getiri sagladilar...
Burada herkes benim kadar realist olamaz
KIM ELINDE NE VARSA ONU OVUYOR
Bakin burasi cokomelli...
Gecen sene dolardan cok kazandirdik
Umarim bu yil fon yili olur
10 yildir forumda olupta sacma sapan yazanlar var...kanmayin...syg
Borsa ortalama gidecek.tcd ye girilir
SM-A405FN cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Yer mleri