-
Ulan bir MEDET im olmadı şu forumlarda......!!!!
Neyse tek başımıza 2 yılda 1 MİLYONA inşallah....!!!
19 OCAK 2018 de 28 bin tl ile başladık ...Hedef 2 yıl sonunda 1 milyon tl inşallah.....!!!!
19 NİSAN 2018 itibariyle 3 ay sonunda 28 bin tlden 62 bin tlye ulaştık 19 nisan 2018 itibariyle.......!!!!
3 ay içinde yaklaşık 30 adet hissede işlem yaptım....!!!!
19 OCAK 2020 de inşallah ölmezsek 1 milyon tlye ulaşacak gibiyim.....Gidişat bu yönde....!!!...Olmazsa da CANIMIZ SAĞOLSUN....!!!
-
Tatar gene mılletın rulet masasına tesvık edıyorsun..ocaklarına ıncır ağacını yerlestırecen...
-

Originally Posted by
tatarramazan.
Ulan bir MEDET im olmadı şu forumlarda......!!!!
Neyse tek başımıza 2 yılda 1 MİLYONA inşallah....!!!
19 OCAK 2018 de 28 bin tl ile başladık ...Hedef 2 yıl sonunda 1 milyon tl inşallah.....!!!!
19 NİSAN 2018 itibariyle 3 ay sonunda 28 bin tlden 62 bin tlye ulaştık 19 nisan 2018 itibariyle.......!!!!
3 ay içinde yaklaşık 30 adet hissede işlem yaptım....!!!!
19 OCAK 2020 de inşallah ölmezsek 1 milyon tlye ulaşacak gibiyim.....Gidişat bu yönde....!!!...Olmazsa da CANIMIZ SAĞOLSUN....!!!
Yersen...veya..ne soylerdı...rahmetli...mesela..yani....Tatar iskeleden bu sekılde mok atar o hesap..Allah akıl versın derım..ne dıyeyım mezarlıgı düşün bıraz....
-
Vartolu abi İnanki seni yakından takip ediyorum . Hep merak ettiğim konu bu hisseleri nasıl keşfedip buluyorsun, emeklerin, için teşekkürler,
-
Patron gene 137 bin lot sattı toplam şimdiye kadar 400 bin lot oldu dikkatli olun 5 dolarcılar gaz vermeye başladı
-
Pardon kontrol etmeden yazdım patronun satışı 600 bin lot olmuş dikkatli olun hayırlı kazançlar
-
Vartolu cemasden nasil ayrildiysan buradan da ayrilirsin
HTC One_E8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bu hisse çiftli rakamlara gidecekse patron neden satış yapar aptalca mı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri