-
Son 15 günde 1.771.000tl lik pay satışı olmuş.
-

Originally Posted by
cüno
Son 15 günde 1.771.000tl lik pay satışı olmuş.
7 000 adet hisseye tekabül eder, sıkıntı yaşatmaz,
-
Kasımda yabancı yatırımcı 5.35 Milyon TL net satım gerçekleştirmiş .Biz şöyle iyi olacak böyle iyi olacak derken yabancıların bu kadar yüklü satışı enteresan . Belki kağıdın mevcut seviyesi, onların hedeflerini tutturmuş olup başka kağıtlarda pozisyon almalarını gerektirmiştir bilemeyiz.
Teknik açıdan da , CCI 6 gün önce +100 seviyesini aşağı kesti ,yani şu an sat sinyali veriyor. RSI 70 seviyesini yaklaşık 2 hafta önce aşağıya kesmişti ,şu an 62 lerde .Dolayısıyle o da sat sinyali veriyor. MACD , hareketli ortalamasını perşembe günü aşağıya kesmişti, yani o da şu an sat sinyalinde bulunuyor. Stokastik zaten hareketli ortalamasını aşağıya kestiği için o da muhtemel kısa vadeli bir düşüş işaret ediyordu .
Demişler ya Tekniğe inanma Tekniksiz de kalma
-

Originally Posted by
West_by_West
Kasımda yabancı yatırımcı 5.35 Milyon TL net satım gerçekleştirmiş .Biz şöyle iyi olacak böyle iyi olacak derken yabancıların bu kadar yüklü satışı enteresan . Belki kağıdın mevcut seviyesi, onların hedeflerini tutturmuş olup başka kağıtlarda pozisyon almalarını gerektirmiştir bilemeyiz.
Teknik açıdan da , CCI 6 gün önce +100 seviyesini aşağı kesti ,yani şu an sat sinyali veriyor. RSI 70 seviyesini yaklaşık 2 hafta önce aşağıya kesmişti ,şu an 62 lerde .Dolayısıyle o da sat sinyali veriyor. MACD , hareketli ortalamasını perşembe günü aşağıya kesmişti, yani o da şu an sat sinyalinde bulunuyor. Stokastik zaten hareketli ortalamasını aşağıya kestiği için o da muhtemel kısa vadeli bir düşüş işaret ediyordu .
Demişler ya Tekniğe inanma Tekniksiz de kalma

valla herşey 4. çeyrek bilanço ya bağlı olaki toplamda 150 yi aşarsak yabancı satsın boşver
-
biraz araştırdım %3.5 kasım 10 itibari ile yabancı payı varken şimdi 2.72 , korkulacak bir durum yok hissenin sağlığı için bazen satılması-alınması yeni maliyetlerin oluşması için iyidir doğaldır.
-
Hisse toplu ve az bu tarz hisselerde teknik cok hizli degisebilir...adamlar 5 dk da yuzde oynatiyo.bilanco iyi gelecek beklentisi ile belkide duzeltmeyi buralarda tamamlar...bedelsizlerde bu hafta yine bir hareket olabilir...kartonun onayi bu hafta gelebilir...
-
Tabi hersey kismet herkes icin en iyisi olsun insallah...
-

Originally Posted by
foton
biraz araştırdım %3.5 kasım 10 itibari ile yabancı payı varken şimdi 2.72 , korkulacak bir durum yok hissenin sağlığı için bazen satılması-alınması yeni maliyetlerin oluşması için iyidir doğaldır.
Yok korktuğum için yazmadım. Bu kadar yüklü beklenti içinde olan kağıdı 1 ay içinde bu kadar boşaltmak ilginç geldi sadece
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri