Bedelli tarihi ne zaman aciklandi mi
Bedelli tarihi ne zaman aciklandi mi
Yapý kredi elinde avucunda olan olmayaný verip geçmiþ umarým rahatlama olur......
10 þubatta 4,38 tl olan hissemiz...
bugün 1,96 tl civarýnda dolaþýyor....
piyasa deðeri yarýdan fazla azaldý....
kýþýn ortasýnda artan hisse yaza girilecek zamanda düþüyor....
böylede dengesiz bir hissedir bu....
ama artma potansiyeli de gitgide fazlalaþýyor bu düþüþler ile...
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
Aa Kristal bedelli için SPK ya mý baþvurmuþ. Tanýdýk geldi. Bedelsiz ve temettü vermeyip her sene bedelli mi istiyorlar utanmadan. Kristalin dibi yoktur dostlar. Acý tecrübe etmiþ birisi olarak bunu söylemeyi görev bilirim. Dikkat edin.
Halka açýklýk oraný yüzde 90. Yüzde 10 ile þirket yönetiyorlar. Kar payý vermiyorlar üzerine yatýrýmcýsýndan para istiyorlar. Ne âlâ memleket.
Allah sabýr versin.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Vay kaðýdýn gediklisi Sn Sulzer’i ve Sn carlislecullen’i de çileden çýkartmýþ bu lavuklar.
Sulzer o kadar haklý ki. Bu kaðýda doðru yerden giremezsen sülük gibi kanýný emerler adamýn. Pandemi olmasa çoktan 1 in altýna gelmiþti zaten. Ben yine de pd/dd 0,5 lere gelmeden kaðýt rahatlamaz derim.
Yeni pozisyon açacaklar iyi düþünmeliler.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Þirketimizin soðuk çay satisi gitgide azalmakta...
Ilk 3 ayda sadece 2 milyon litre satýlmýþ...
Geçen yýl 6 milyon litre idi. Evvelki yýl daha fazla...
Su satýþý 1 milyon litreye indi. Geçen yýl 5 milyon litre idi...
Meþrubat satýþý 2 milyon lite artmýþ 16 milyon litre olmuþ ama totalde geçen yýla göre 6 milyon. Litre azalýþ var...
Bu kadar elveriþli alaný dahi deðerlendiremiyor yönetim...
Hal böyle iken sanki mevcut kapasiteyi zorluyorlarmis gibi birde kapasite artýþý için bedelli yapacaklarmýþ...
Yahu senin 70 milyon litre üretim kapasiten var 20 milyon ancak yapabiliyorsun. Birde güya kapasite artýþý yapacaksýn.
Yöneyim senin elinde ama hisselerin %90 i baþkalarýnýn. Kararý sen alýyorsun. Parayý sen topluyorsun. Harcýyorsun. Hissenin %90 elinde olanlar hiç bir þey yapamýyor.
Çok garip bir durum. Spk bu durumu hiç incelemiyor mu ?
Yaný birde bitse artýk þu bedelli iþi. Gisse yarýya indi...
Yer Ýmleri