Tam bahsettiðin kritik yerde kapattý
Tam bahsettiðin kritik yerde kapattý
EVEET bugün gene stresli bir günü arkamýzda býraktýk.Ýki kere devre kesici devreye girdi..2.27 ve 2.22 de.Ben riske girip 2.22 den hatýrý sayýlýr mal aldým.(devre kesici devrede iken)
Amaa kapanýþa kadar ekranýn baþýndan ayrýlmadým kapanýþ çok önemli idi.Kapanýþ ýmýz 2.24-2.25 sanki speek beni dinliyormuþ gibi dediðimi yapýyor.2.23-.2.24 kapatsa aldýklarýmý tekrar satacaktým zararýna.Tabiki yarýn sabah satabilirdim ancak.AMA BÝÇAK SIRTI KAPATTI.Yarýn haftalýk kapanýþýný en kötü ihtimalle 2.26 kapatýrsa çok iyi olur.Yarýn 2.20 test ederse stop aynen çalýþýr ve dönüþüm olmaz.Anlýk deðip dönerse o ayrý mesele tabiki.
Eðer yarýn 1.30-1.31 kapatýrsa haftaya çoþkulu pozitif bir beklenti oluþur ve 1.50 ihtimali %90 olma olasýlýðý olur.Dalgalanma boyu da 1.58-.159 a kadar olur.
SAYGILAR SEVGÝLER
Bir hatýrlatma daha yapayým.Normalde Ramazan da prim yapmasý beklenen 10 hisseden birisi de KRSTL dir.Geçen sene bu baþarýsýný gösteremedi maalesef .Umarým bu sene ramazan ayýný pas geçmezOrtam pas geçmemesi için gayet müsait.
https://invst.ly/qbqs8
CORONA virüs,ü gerçekten dünyada ve bizde çok sýkýntýlý bir zamanda geldi : hazine tam takýr oldugundan herhalde bagýþ kampanyasý baþlatýldý..yani yine halka yardým için yine halktan para iste..
krstl için ise:: ramazan nisan 24 de baþlýyor bugünü saymaz isek 21 gün kaldý inþallah bu illette kontrol altýna alýnsýn fakat dünya liderlerinin açýklamalarýna bakar isek haziran,dan bahsediliyor enaz bu yýl sonunu bulur diyenlerde var..
bu durumda GIDA ve SU ön plana çýkýyor : þayet krstl beklentim gibi 2 milyon üzerinde bilançoda kar açýklasa idi çoktan düþtügümüz yerlerden tepe noktalarýna çýkardýk..daha önce yazdým sürü piskoljisine takýlýyor..yoksa bu yýlda RAMAZAN ayý filan gibi görüþler bana göre boþ geçen yýl fayda saglamayan bu yýl hiç saglamaz diye düþünüyorum ..þayet 1.20 üzerinde dayanýp durabilirse tekrar yukarý kesmesi dilegi ile..
cuma günü akþam bazý büyük þehirlerde dýþarý çýkma yasagý gelebilir..?iç iþleri bakaný ve saglýk bakanýnýn açýklamalarýndan ve istanbul B.B imamogluda bunu istiyor fakat son söz söyleyecek olan belli..
ZIR-DELÝ Y.T.D
Coin me þifresi varmýdýr
Sn. sulzer tebrikler. öngörüler tam isabet oldu. saygýyla saðlýkla kalýnýz.
SM-C9000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelecek gece alýnan yol gibidir. Yol aldýkça aydýnlanýr. (T2)
Buradaki paylaþýmlarým yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kendime faydam yok.
En önemli yer olan 200 günlük ortalamasý 1.38 den geçiyor. Orasý da tavana yakýn olduðu için biraz zor görünüyor.En azýn dan bugün 1.35 e deðip 1.32-.133 den kapatsa çok iyi olur.Nitekim en son test ettiði en yüksek seviye olarak görebiliriz.1.36 deðerse yarýn büyük start verebilir ve kesinlikle bist ekside bile olsa yarýn 1.38 bandýna çýkabilir.Bu arada iþlem hacminin 3 gündür düþük olmasý patlamaya hazýr bir bomba ama önce 1.36. Þu an itibarý ile 1.31.32 arasý seyrediyor.
Niye sessiz burasi son zamanlarda. Herkes satýp çýktý mý yoksa?
Yer Ýmleri