Bol þanslar sonun bize benzemesin deYüzüklerin efendisindeki Ent aðaçlarýnýn yaþýndan daha uzun süredir buradayýz biz de
![]()
Bol þanslar sonun bize benzemesin deYüzüklerin efendisindeki Ent aðaçlarýnýn yaþýndan daha uzun süredir buradayýz biz de
![]()
Arkadaþým anlaþýlan çok cefa cekmissiniz bu hissede. Borsa hayatýmda ilk defa bulaþtým bu hisseye. Umarým dediðiniz gibi olmaz. Sizlere saðlýk ve bol kazanç diliyorum.
DUB-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekran baþýndaki deðerli arkadaþlar pasta paylaþabilir mi. Þimdiden teþekkür ederim.
ben þahsen bu hisseden menmunum 2013 yýlýndan beri takip ederim iyi yerden alabilirsen her zaman kazandýrýr tabii sabýr her zaman lazým..2013 ,2016 ve 2019 da alým yaptým ..2015 ve 2017 satýþ yaptým yaklaþýk ortalama 1 yýl bekledim þimdi þimdi son alým yaptýgým 2019 ve 2020 yýlýnýn haziran ,a kadar burdayým duruma göre uzayabilir veya kýssalabilir: baþka hisselerde var elimdeek al sat iþine girmem hedefler bellidir ona göre hareket ederim:
ortaklara bol þanslar![]()
ZIR-DELÝ Y.T.D
bide hedefini yazaydýn üstad benim ki 1.58 fakat güçlü geçilirse 2.10
Tekkeyi Bekleyen Çorbayý Ýçer
Deðerli arkadaþlar 1.41-1.42 den mal mý yediriyor yoksa mal mý topluyor sýrrýna eremedim. Düzeltme diye düþünüyorum hayrola bakalým.
https://invst.ly/ou3cn
yogun alým yaptýgým bölge sarý daire içine alýnmýþ bölgeler ..?
yaklaþýk 10 yýllýk trend bana göre bitti þimdi yeni trend yolculugu baþlayacak hedefleri ky kendisi bellirleyecek..
bakalým nasýl haberler yeni yolu bellirleyecek:bol þanslar
kesinlikle Y.T.D sadece sesli düþüncelerimi bellirtim olur veya olmaz ..?
ZIR-DELÝ Y.T.D
Teþekkür ederim sulzer arkadas
Yer Ýmleri