Dün dediðim gibi 2.28 den ayrýlmýþtým.2.18 e gelse alacaktým gelmedi alamadýk.Bende (2.49-2.50 DEN) SODA ya daldým artýk krstl nin düþmesini soda nýn çýkmasýna oynuyorum.Ama her an geri de dönebilirim.Seviye vermiyeyim ayýp olmasýn.SAYGILAR SEVGÝLER
Dün dediðim gibi 2.28 den ayrýlmýþtým.2.18 e gelse alacaktým gelmedi alamadýk.Bende (2.49-2.50 DEN) SODA ya daldým artýk krstl nin düþmesini soda nýn çýkmasýna oynuyorum.Ama her an geri de dönebilirim.Seviye vermiyeyim ayýp olmasýn.SAYGILAR SEVGÝLER
Bu arada bir bilgi paylaþayým son dakikada credit swýss 1.910.000 lot destek atmýþ.O da olmazsa fena olurmuþ.Yarýn ki açýlýþ da kimin alýp kimin satacaðýný þimdiden merak etmeye baþladým.Sert yukarýda olabilir aþþaðýda enteresan bir durum.
Ama aþþaðýda olsa yukarýda olsa ben yancýlýk yapacam sadece beleþ 1çay içerim,kim okeye dönüyor kim okey atar ona bakacam.
Dün demiþtim soda ya geçecem diye 6.49 ortalama ile ordayým![]()
Çarþamba ne alaka hocam?
Pazartesi kopar bu hisse!GM8 go cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öncelikle hissenin biraz soðumasý lazým.Biraz hazmetmesi lazým,hiç bir haber yokken çýkmýþ bir hisse yatayda gitmezse dahada düþmeye mahküm olur.Ben en iyi ihtimalle çarþamba dedim aksi taktirde 10 gün derdim oda ayýn 10 pazartesi ye denk gelir.
KORKUTMAK ÝSTEMEM ama ben sattýðým için tekrar almam için hissenin 1.85-1.86 lara gelmesi lazým,aksi taktirde yaklaþmam,satmayanlar için iþ deðiþir.
Umarým bana alým fýrsatý vermez arkadan el sallarým.
Þu an soda dayým ama bntas-krstl favorim Bntasý 2.88-2.90 lý seviyelerden almayý düþünüyorum gelmezse ona da el sallarým.Herkezin stratejisi farklýdýr sütten aðzý yanan yoðurdu üfleyerek yer.Yýllardýr borsadayým çok kazanayým derken insan çok kaybeder.
SAYGILAR SEVGÝLER
Yer Ýmleri