https://invst.ly/qbqs8
CORONA virüs,ü gerçekten dünyada ve bizde çok sýkýntýlý bir zamanda geldi : hazine tam takýr oldugundan herhalde bagýþ kampanyasý baþlatýldý..yani yine halka yardým için yine halktan para iste..
krstl için ise:: ramazan nisan 24 de baþlýyor bugünü saymaz isek 21 gün kaldý inþallah bu illette kontrol altýna alýnsýn fakat dünya liderlerinin açýklamalarýna bakar isek haziran,dan bahsediliyor enaz bu yýl sonunu bulur diyenlerde var..
bu durumda GIDA ve SU ön plana çýkýyor : þayet krstl beklentim gibi 2 milyon üzerinde bilançoda kar açýklasa idi çoktan düþtügümüz yerlerden tepe noktalarýna çýkardýk..daha önce yazdým sürü piskoljisine takýlýyor..yoksa bu yýlda RAMAZAN ayý filan gibi görüþler bana göre boþ geçen yýl fayda saglamayan bu yýl hiç saglamaz diye düþünüyorum ..þayet 1.20 üzerinde dayanýp durabilirse tekrar yukarý kesmesi dilegi ile..
cuma günü akþam bazý büyük þehirlerde dýþarý çýkma yasagý gelebilir..?iç iþleri bakaný ve saglýk bakanýnýn açýklamalarýndan ve istanbul B.B imamogluda bunu istiyor fakat son söz söyleyecek olan belli..

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri