Bir arkadaþ bu hisseyi ve buna benzer hisseleri bana sordu.
Ben de ona dedim ki bu tür hisselere para yatýrmak "soba borusunda para saklamak gibi bir þey"
Bilmem anladý mý?
Bir arkadaþ bu hisseyi ve buna benzer hisseleri bana sordu.
Ben de ona dedim ki bu tür hisselere para yatýrmak "soba borusunda para saklamak gibi bir þey"
Bilmem anladý mý?
“Finans piyasasýnda, türev iþlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarýdýr.” -mustican
"Akýllý kimdir? Herkesten öðrenen. Kuvvetli kimdir? Hýrslarýný yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."
Ben þunu anladým usta y.kredi nin öptüðü tahtaya bulaþmayacaksýn [emoji57]
buna benzer hisseler ..?aklýmda olanlar
1.ersu,FÝAT 6.54.... d.d 5.57
2.pýnsu,FÝAT 7.81... d.d 6.76
bu iki hisse neden bu kadar degerlendi zaten çözemeyizde..þuan bu iki hisse yerine illaki alacaksam krstl daha mantýklýsý..?
krstl 1.90 d.d1.50
birçok hisse var neden uçuk kacýk rakkamlarda dolaþýyor mesala BURVA ..? pd.dd 23 katýndan iþlem görüyor fiat 20.12
veya THYAO ky yatýrým yapabilirmi...? fiat 10.62 pd.dd 0.36 fk 3.23 sermaye 1.380 miyon kar 4.500 milyon tl
bakýnca cok cazip fakat 10 tl param olsa 1 tl yatýrmam nedenmi ..neyse onuda yazalýmda düþünmeyin.?
bu þirketin tüm mal varlýgý 146 milyar tl toplam borç ise 106 milyar tl ...heryýl 5 milyar nakit kazansa ve borcunu kapatmak istese 21 yýlda ancak sýfýrlayacak þayet devlet þirketi olmasa iflas edecektir..
neyse size kolay gelsin herkesin düþüncesine saygým sonsuz :bol þanslar
YAZDIKLARIM KÝÞÝSEL GÖRÜÞLERÝMDÝR KÝMSEYÝ BAGLAMAZ VE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEGÝLDÝR ..????
Son düzenleme : sulzer; 30-04-2020 saat: 00:42.
ZIR-DELÝ Y.T.D
Sýkýntý olmaz koskoca þirket iki yatýrýmcý yüzünden gitmeyecekse gitmesin zaten..Þirkete borsada 2 yýl önce operasyon çekildi yavaþ yavaþ toparlanýyor ben 4 TL den alýp satmýþtým sonra birden þelale
Bilançosu nasýl gelecek çok merak ediyorum
Gerçi korona nedeniyle çokta ümitli deðilim ama neyse
Herkes küstü mü hisseye burada?
Ben geçen hafta çok yüklendim kendi çapýmda tabi maliyeti 205 e kadar çektim ama hiç umut vermiyor gözü hep aþaðýda..
Yer Ýmleri