Bildiðim kadarý ile borcu yok gibi krista lin bu kâr rakamlarý sermaye ye orantýladigin zaman basit hesap 5 lirasý var gibi ve devami gelir bu iþlerin
Bildiðim kadarý ile borcu yok gibi krista lin bu kâr rakamlarý sermaye ye orantýladigin zaman basit hesap 5 lirasý var gibi ve devami gelir bu iþlerin
Kristalin Torku anlaþmasý ile ilgili biraz piyasada ve internette araþtýrma yaptým. 250 ml lik ürün olarak Torku No On üretilecek sanýrým. Bu ürünün fiyatý 2,5 - 3 tl arasý. Boyuna göre biraz pahalý ama þaþýlacak biçimde büyük bir ilgi var. Internettede hep olumlu yorumlar görüyorum.
Marketlerde araþtýrdým. Migros ta çok vardý 5-6 tane kalmýþ. Bim dede satýlýyormuþ bu ürün. Ben hiç içmedim ama Kristal üretimini bulursam içicem. Bu arada litrelik ürünlere çok talep varmýþ 1,2 ve 2,5 litrelik ürünler talep ediliyor. Þirkette deðerlendiriyormus bu durumu.
Sonuç olarak ürüne ilgi devam ederse daha fazla ürünün üretilmesi de söz konusu olabilir. Satis fiyatýný bilmiyorum ama markette 2,5 - 3 lora ise en az 1 tl olacaktýr. Kar marjýný bilmiyorum ama %20 bile olsa 14 milyon tl extra kar demektir bu. %10 olsa bile 7 milyon tl ederki buda fena deðil.
Dün aldým denedim.
Gerçekten çok güzel bir tadý var. Bayapýda tutuluyor sanýrým. Sanal alemde çok beðenen var. Migrosta 2 hafta önce bir reyon dolusu vardý ( 200-300 adet kadar ) þimdi 20 tane filan ancak kalmýþtýr...
Tadý biraz kolaya benziyor ama daha yoðun daha aromatik benim hoþuma gitti. eðer pazarlamasýný güzel yapabilirler ise satýþ patlamasý yapar. daha büyük boylarýndan istiyor çoðu insan . fiyatý biraz pahalý geliyor sanýrým. bencede haklý. 250 ml lik bir içecek 2,5 -3 lira biraz pahalý gibi...
Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatýrýmcý tavsiyesi kapsamýnda deðildir.
Matmaca kardeþ yat finans haftalýkta 2.150.000 lot mal almýþ 2,43 ortalama ile . Ýnþsllsh doðru kiþi veya kurumlar almýþtýr.
Bugün belli oldu 27 sinde 1.5 m lot yatýrým fonlarý almýþ speðimiz yine mal kaptýrdý en son yatýrým fonlarý 1m lotu satýnca yükselmiþti 2.66 lara ne güzel. þimdi yatýrým fonlarýndan o hisseyi almadan götürmez.ytdGM 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri