iiyi ama once talep toplanacak sonra tabana yayilmayacakmi.
2 gun kabataslak toplam 6 saat talep toplanacak , sonra aritmetik dagitim yapilacak.
bu acidan sizin bakis aciniz epey yalnis bence. toplamda 1 milyon lot alis girende 10 bin lot alis girende ayni miktarda hisse alacak.
oransal dagitim degil, aritmetik dagilim yapilacak.
algilik bir durum yok
yatýrým tavsiyesi degildir
Derasta iyi sayýlabilecek bir kar ettim. Objektif paylaþým yapýnca birileri saydýrmaya baþlayýnca anlýyorum hissenin gideceðini
Galibin hisselerini de az çok bilirim. Ben aða tabirini kibar feyzoyu seyrederken kullanmýþtým ama neyse. Galip dayý derim nedense. Hisse netteki takip ettiðim biri sürekli daaaayiiii galip daaayiiiii derdi..
Yazdýklarým al-sat-tut tavsiyesi deðildir.
Kurt kýþý geçirir, ama yediði ayazý unutmaz !!!
Sayýn hayek son halka arzlara baktýðýmýzda birincil piyasadan arz edilen senetlerin hepsi birinci gün saat 13 10 da bitti. Ben bu yüzden biraz týrstým.ilk gün yeterince gelmediðini düþündüm.normalde kalan lotlari gedik üstlenecek.yarin gorecez bakalým ne iþler olacak....ytd
Son yýllarda borsaya acýlan þirketin denetim firmasýnda çalýþan biri ile tanýþtým.
Dedim ki neden borsaya girdi?
Dedi ki "bunlar reis(!)e yakýndý. Sonra bunlarý kovdu ( o baþka bir ifade kullandý) onlar da þirket daha kötüleþmeden halka arz (!) etmeye karar verdiler.
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
halka arz fiyatýnýn çok altýnda borsada iþlem gören yüzlerce þirket varken bu hisseye umut baðlamak yanlýþ olur..
cuma saat 13.10 da payýnýza düþeni göreceksiniz...ne kadar talep gördüðünü anlarýz...bende bu gün banka þubeme gittim beni üzmeyecek miktarda taepte bulundum.
yükselen gibi olmaz umarým ne zaman iþlem görmeye baþlayacak net olarak
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri