Öðretmen yedek subay Kubilay ' ýn yobazlarca þehit edilmesinin yýldönümü............
Bu vatan topraðý için þehit olan tüm kahramanlarýmýzýn ruhu þad olsun.
Öðretmen yedek subay Kubilay ' ýn yobazlarca þehit edilmesinin yýldönümü............
Bu vatan topraðý için þehit olan tüm kahramanlarýmýzýn ruhu þad olsun.
5,95 geçildi...
Hala vurup çekmedi...
Uccundan accuk geri çekmiþ...![]()
Altý Çin þirketi Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun %51’ini satýn alacak. Fonda yüzde 20'þer payý olacak þirketler: China Merchants Expressway, CMU, Zheijiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway ve Anhui Expressway.
Kaynak: Reuters
Zam olunca artýk daha kolay savunmasý olur."Biz zam yapmadýk çinliler yaptý "derler![]()
Bir ülkede yalakalýðýn getirisi, dürüstlüðün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
1 dakikalýk grafiklere bakýyorum ve gülüyorum, kuduza yakalanmýþ sokak köpeði gibi satýyorlar. Bu iþin sonu gerçekten Aejantin olacak herhalde, en olmaz dediðim bu kadar da yapmazlar dediðim ne varsa yapýlýyor. Ýnþallah Arjantin oluruz bir an önce olup biter. Her þerde bir hayýr vardýr.
Bu adama bravo diyorum. Takip ettiklerimin arasinda on goruleri en cok isabetli cikan stratejist budur.
Bugun bazi medya kaynaklarindan cikan haberlere gore Cinliler 3.kopru ve kuzey marmara oto yolunun %51 hissesini almak istiyorlarmis.....
sayin Ciftci diger twitlerinde Cinliler 3.kopruyu almak icin astronomik fiyat teklifi yapabilurler demisti.
Çin in finanse edeceðini zaten aklý olan biliyor kanal istanbul Çin tarafýndan yapýlacak, Türkiye bir hub ülke durumuna gelecek, zaten yavaþ yavaþ alýnan göçlerle bu baþladý. Bundan sonra hýzlanarak artacak. Türkiye nin geleceði sandýðýmýz gibi demokratik yüzü batýya dönmüþ özgür bir ülke deðil Çün Rusya güdümünde 4. sýnýf bir ülke bir diktatörlük olacak. Çin önünüze ne atarsa onu yiyeceksiniz gençler. Þimdiden Çince öðrenmeye baþlayýn.
Yer Ýmleri