Deðiþen bir þey yok, hala öyle. Yemekler kalitesiz, daha doðrusu aþçýnýn suçu yok, malzemeler kötü ve kalitesiz, dýþarýda bir çorba içemeyeceðin paraya dört çeþit yemek çýkarýnca böyle oluyor (üniversitenin fiyata desteði de var ama az), özellikle et yemekleri epeyce kötü olur, çoðu kiþi dýþarýdaki köpeklere verir. Her yýl birkaç hafif zehirlenme olur, parasý olan yemez, çoðu çalýþan da yemeðini evden getirir.
Üniversiteye de sövmeyin, hepsi öyle tek bir üniversite deðil, yine de bu sayede maddi durumu olmayanlar bir þekilde karnýný doyuruyor onlar da olmasa öðrenciler periþan olur, kantinde veya özel yerlerde yemeyi karþýlayamayacak çok kiþi var. Ýmkanlar bu kadar.
Ben de öðrenciyken parasýzlýktan yemekhaneye mahkumdum ve hep barsaklarým bozuk gezerdim sürekli karným aðrýrdý, baþka çare yoktu katlandým. Bu dediðim de odtü yemekhanesi, üniversite iyi ama berbat yemekleri vardý.




Yer Ýmleri