SEVGÝLÝ HALE....
hadise sudur....sende bi gýzsýn….bilirsin....
GIZLAR NEGATÝF FAÝZÝ SEVER MÝ....
aslýnda hiçbir GIZ....negatif olan hiçbirseyi sevmez....yüce rebbim gýzlarý yaratýrken....COGALMANIN TEMEL UNSURU OLDUKLARI ÜÇÜN....
POZÝTÝF OLAN SEYLERÝ SEVMELERÝNÝ YÜKLEMÝÞTÝR ONLARA...
bilinen en güzel gýzlarda….tabiii bu göreceledir….SARISIN VE MAVÝ GÖZLÜ OLAN ALAMAN GIZLARIDIR....
VAKTÝ ZAMANINDA...yani ben genç iken...side de tavladýðým bir sarýsýn mavi gözlü alaman gýzý vardý....bu gýz hafta sonlarý alamanyadan istanbula uçar ve gelir benim gutmu gumastan yapýlmýþ yataðýmda pozitif dünya ve sehvet hususunda....uygulamalý dersler alýrdý...beyoglunda onunla yürüyüþe çýkar...tüm gözler ve dikkatleri üstümüze ceker….türk erkeklerinin beni gýskanmalarýný saðlar idim...
iþte o gýzýn soyundan olan ve alamanyanýn en güzel gýzý olan...
DAX i gýz….bak negatif faizi görünce ne yapmýþ....yuvarlaðýn içinde....önce 10 000 e inmiþ...
gelen gecen herkesle yatmýþtýr....niye...NEGATÝF LAFINDAN DOLAYI HAYATA KÜSMÜSMÜÞTÜR....sonra papazlar dini telkinlerle gýza...BUDA GELÝR BUDA GECER diye...gulagýna üflemeler yapmýþtýr...oda eccik çýkmýþ emme...henüz zirvesine bile gelememiþtir...borsacý dilinde buna YATAY VAZÝYETTE...gutmu gumastan yatakta...MURAD ALIP MURAD VERME DENÝR...
yani gýz...tek pozizyonda seviþir...yatayda.
bak yuvarlak içinde...
soruda sudur....
niye bu gýz yatayda seviþir...niye ikiz yatakta.
CEVAP BASÝT....gýzlarý yüce rebbim erkeklerden daha akýllý yaratmýþtýr...
tarifi biliyor....
nedir negatif faiz...bankalarda ve hedge fonlarda birikmiþ tonlarca hisse senedine...HALKTAN MÜÞTERÝ BULUP BUNNARI DEVRETMELERÝNÝ SAGLAYIP...yeni KAPÝTAL e ulaþmalarýný saðlamak üçün faizler NEGATÝF YAPILIR....gýz bunu bili....yogusam...hasa...katiyen ORRROSPU deðildir.
Yer Ýmleri