-

Originally Posted by
loner
TC de onun parasızlıkla vs ilgisi yok, adam kantinde bile fırsatını bulursa senin önüne geçiyor, trafikte yüzyüze olmadığın için arabasıyla rahatlıkla senin geçiş hakkını ihlal edip önüne kırabiliyor. Yani toplumsal kültür anarşik, yani düzensizlik hakim. Devlette öyle güçlü , kanunu uygulayan bir şey vs değil türkiye de. Sigara yasağının nasıl denetlendiğini gösteririm inanmayana. Onun içinde toplumun iki yakasının bir araya gelmesi çok zor.Zamanında demirel söylemişti, milletimiz aç bize ne plandan millete pilav lazım diye.
Doğru diyorsun bunların oluşmasında pkk terör örgütün çok büyük etkisi olmuştur.
Güney doğuda % 86 kaç elektirik kullanılıyor. % 14 ünü kesin kamu kurumları ödüyordur yani yüzde yüz kaçak.
senin tespitin,
Yani toplumsal kültür anarşik, yani düzensizlik hakim. Devlette öyle güçlü , kanunu uygulayan bir şey vs değil Türkiye de. "türkiye", değil Türkiye!
Türkiye Cumhuriyeti teröristlere bu kadar hoşgörülü davranmasaydı bu duruma düşmezdi. Teröristleri ve onu savunanları yok edinceye kadar mücadele etmelidir.
-

Originally Posted by
murlak
Doğru diyorsun bunların oluşmasında pkk terör örgütün çok büyük etkisi olmuştur.
Güney doğuda % 86 kaç elektirik kullanılıyor. % 14 ünü kesin kamu kurumları ödüyordur yani yüzde yüz kaçak.
senin tespitin,
Yani toplumsal kültür anarşik, yani düzensizlik hakim. Devlette öyle güçlü , kanunu uygulayan bir şey vs değil Türkiye de. "türkiye", değil Türkiye!
Türkiye Cumhuriyeti teröristlere bu kadar hoşgörülü davranmasaydı bu duruma düşmezdi. Teröristleri ve onu savunanları yok edinceye kadar mücadele etmelidir.
sen hasta mısın birader ben demişim istanbul boğazı sen demişsin. Bak tam da senin gibilerle bu toplum bir yere gidemez , biz trafikte yasa tanımayandan bahsediyoruz sana göre bu yeterince pkklı öldürülmediğinden oluyor. Ee daha fazla kanıta gerek var mı niye az gelişmiş ülke burası okuduğunu anlamıyorsun ki.
-

Originally Posted by
loner
sen hasta mısın birader ben demişim istanbul boğazı sen demişsin. Bak tam da senin gibilerle bu toplum bir yere gidemez , biz trafikte yasa tanımayandan bahsediyoruz sana göre bu yeterince pkklı öldürülmediğinden oluyor. Ee daha fazla kanıta gerek var mı niye az gelişmiş ülke burası okuduğunu anlamıyorsun ki.
Seviyeni takın sanki 40 yıllık arkadaşın gibi konuşuyorsun. Ben teröristleri destekleyenlerin biladeri değilim olmam asla.
Ben ülkenin gelişmişlik düzeyine terörist pkk nın rolü açısından baktım tabi senin işine gelmez istanbul boğazdı diyorum ama sen yandı ciğerim diyorsun. Teröristler için yanan ciğeri sonsuna kadar yakacaz. Teröre geç yok Türkiye Cumhuriyeti nde.
Sahi %86 kaça elektirik hakkında nasıl bir tespitin var merak ettim.
-

Originally Posted by
Kartal5
Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermis

ne kokluyorsun sen sütlü nuriye? Kafası güzelmiş, bende ondan koklayacağım.

Originally Posted by
Hamza__Sütbıyık
dün gece gelen üzücü haber ile apar topar şöföre jeti hazırlatıp , londraya geldim... sizler de lütfen kıymetli büyüğüm için dualarınızı eksik etmeyin... en kısa zamanda tekrar sağlıkla aramıza dönsün...

Originally Posted by
uzay44
Hamza Sütbıyık kraliyet ailesinden galiba

Originally Posted by
EGEDUK
Çalışanları da çok yetenekli. Şoför jet kullanıyor.
Pilotları da yat kullanıyordur tahminimce.

Originally Posted by
BORA YAŞAR
Ah bu sanal ah...
Ne istersen osun...
Yeter ki rolünü iyi bak.
Sanal gibisi var mı?
Gerçek hayatın tüm defolarını eksiklerini, nakısalarını eşitler.
Gerçek hayattaki tüm eşitsizlikler bir anda ortadan kalkar.
İstediğine dayılanabilirsin. İzin verildiği kadar küfredebilirsin. Hakaret edebilirsin.
İstersen gider başlığına şiirler düzersin. En baba şair gibi..
Ekonomist gibi yazarsın yiyen olursa.
Özetle imzamdaki gibi bulunmaz bir arenadır sanal...
Ohh beee! En sonunda birileri Sütbıyık ailesinin medar-ı iftiharını keşfetti. Ben de bir tek ben miyim bu zat-ı muhteremi farkeden bu yılların forumunda diye endişe şeyttiriyodum. Takip edin herif süper yalnız. Valla kendimi Beverly Hills’ sakinleriyle aynı forumda yazıyormuş zannedip şu gariban örtmen halimden sıyrılıyordum arada...
-
Sn murlak;
Ailede PKK tarafından şehit edilen biri var mı?
-
Olmaz mı 40 bine yakın, hepsi Türk Milleti' nin bir ferdi değil mi?
-
pkk nin sadece kolluk kuvvetlerini öldürdüğünü sanan pkk lı andavalların sanrısıdır.
pkk nın direk veya dolaylı olarak öldürdüğü kişi sayısı milyonları aşmıştır. sırf geri kalmıştıktan yararlanmak için hastane, okul, itfaiye gibi kurumlara saldırdığında sadece ambulansı, itfaiye aracını, okul tahtasını değil binlerce kişiyi ölüme mahkum etmiştir.
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
Dün gece eski Türklerde nardugan bayramı olarak kutlanan, en uzun gece şeb-i yelda idi...
"şeb-i yeldayı müneccimle muvakkit ne bilir
mubtela-yı gama sor kim geceler kaç saat.."
hristiyanların noel babasından iran zerdüşt dinine oradan güneş tanrısı mirtraya oradan akad güneş tanrısı şamaş ve herşeyin temeli sümerli uttuya ulaşır lakin tammuz,innana ve enki denilen hınzır sümer tanrıları alayının babasıdır...
son not: Türklerde nardugan diye bir bayram yokdur,çok sonraları hristiyan ruslarla iletişime geçince orta asyadaki biraderlerimiz onlardan alıvermişler lakin nardugan bayramı ve ayaz ata geleneği epey epey gec ama en erken belkide 12-13 yüzıllarda ruslarla iletişime gecen türk kavimlerinin onlardan aldığı gelenekdir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri