Gayme kelimesi için sizden kullanma iznini almıştım.Ama tumofil daha önce de kullanilmisti "koyden indim sehire ve hanzo filmlerinde " Neyse yine de izin alalım sizden.Valla heyecanlandım%100 elektrikli ,suv ,otonom bir tumofil.80 yıldır araba üreten porsche bile daha yeni çıkarıyor elektrikli tumofilleri![]()
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Porsche kendi markasıyla tumofil üretmeye 1948 yılında başlamış.Ama tabi Mühendislerin mühendisi Ferdinand Porsche'nin 1900 yılında bu otomobili yaptığını sizden öğrendim.Sanirim seri üretim yapılmamış ve garaja çekilmiş.
Yeni nesil bataryalı tumofili bu yıl üretildi diye biliyorum.Almanya'da 80 bin euroymus.Buraya gelirse de 1-1.5 milyon tl yi bulur .Porsche taycan
![]()
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
işin dedikodusu o ka basit deyil
merhum Adolf bey
çağırır yanına
Ferdinand gel buraya
bi araba yap
halk arabası olsun
adı da öyle ossun
sanı da
der
volk Halk
wagen Araç
Volkswagen
o markayla imal
Ferdinand arada kafa göstertir
kaşınma oğul
senin soyad la araç olmaz
der
hakkaniyet namına
ama
sonra savaş biter
Ferdinand coşar
bjk lı Les Ferdinand la beraber
Porsche markalı araç dizayn imal ve bilmemnesi
olayın özütü bu
kuley gessing..
Son düzenleme : Moruk; 27-12-2019 saat: 16:40.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bantam diye, bir şirketin.
Hikayesi de ilginçtir 1 metreden düşse bir şey olmayacak, bir atın çıkabileceği her yere gidebilecek, bilmem kaç okka olacak, bir sürü sartname.
Emme büyük araba şirketlerinde küçük bir motor yok, bu firma ise çizgi filmlerde bile otomobilleri canlandırılan alay konusu şirket.
100 Firma katılır ihaleye ve bu firma kazanır, tamam der komutan 300 bin adetcik rica edelim, firma küçük topu topu 300 adet teslimat yapabilir ve imalat diğer dev otomobil firmalarına dağıtılır.
Beni mi sınıyorsunuz?![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri