-

Originally Posted by
EREGLTUPRS
27 Aralık Cuma 15:59ERDOĞAN: 2020 ASGARİ ÜCRET RAKAMININ HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM
jest mest yok...ondan bu tanıtım işini bugüne ayarlamışlar...
Jest var, jestsiz rakam 2262TL idi kabaca
-
Maasallah yerli otolar muhtesem olmus,fabrikayi kurup seri uretime gecerlerse ,elekrikli otolarla dunyada ayni anda kulvara girme ihtimalimiz var gibi..
y.t.degildir.
-
bu iş onbeş seneden önce olmaz...daha fabrika yok ortada...Nasreddin hocanın o bildik borç ödeme fıkrası gibi bir olay bu otomobil işi...
-
Duydum ki herkes benim fikrimi ve beğenip beğenmediğimi merak ediyormuş
İyi kötü yapabildiğimizi gösterdik. Modeller fena değil. Ben beğendim.
-
ama ilk 140.000 üretimi şimdiden pazarlayarak finansmanin bir kısmını karşılayabilirler...böyle bir projeye sipariş vermeyeni de Erdoğan sopayla döver zaten...
-
Paraya bakar. Türkiye de yan sanayi son derece gelişmiş durumda fabrika sadce tasarım ve montaj yapacak tasarımı da yapılmış 2 yılda fabrikadan seri ürün çıkar. Artık önemli olan üretmek değil hacimli satmak.

Originally Posted by
BORA YAŞAR
bu iş onbeş seneden önce olmaz...daha fabrika yok ortada...Nasreddin hocanın o bildik borç ödeme fıkrası gibi bir olay bu otomobil işi...
-
Beklentilerin çok ötesinde bir araba. Sorunsuz bir şekilde, seri üretimine geçilir umarım. Bu haliyle iç piyasada kendisine çok rahat yer bulacaktır. $40K bir kenara ayırdım, suv modeli için.

Originally Posted by
EREGLTUPRS
Güzel araba...
-
Geçen gün bir marketten tereyağı peynir ve zeytin paket aldım .
Ürünlerin alarmı söktü kasiyer
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri