Teþekkür ederim. Münibüs E-5 altýn lokasyon, 3+1 ara kat, yenice sayýlacak bir daire arayýþýmýz var.
Teþekkür ederim. Münibüs E-5 altýn lokasyon, 3+1 ara kat, yenice sayýlacak bir daire arayýþýmýz var.
Ýran Sivil Havacýlýk Baþkaný, Tahran'da düþen ve 176 kiþinin öldüðü uçak kazasýyla ilgili yaptýðý açýklamada "Kara kutuyu Boeing'e vermeyeceðiz" dedi.
Kendi füzeleri mi yanlýþlýkla vurdu acaba?
ya emlaktaki fiyatlar 2001 krizinde v þeklinde bir dalgalanmaya tabi olmuþ olabilir çünkü o kriz v þeklinde bir büyüme grafiðine sahipti.Fakat bugün yüzdürülen batýk krediler ve zombi kobilerle sermayenin toplanmasý daha çok bir L þeklini alacaða benziyor.Hatta bazýlarý ekonomiye güven verilemezse merdiven þeklinde Llerden de bahsediyor.
08 Ocak Çarþamba 15:41 TÜRKAKIM'DA DOÐALGAZ AKIÞI BAÞLIYOR
08 Ocak Çarþamba 15:45 PUTÝN: TÜRKAKIM SADECE TÜRKÝYE'YE DEÐÝL GÜNEY AVRUPA'YA DA OLUMLU ETKÝ EDECEK
08 Ocak Çarþamba 15:44 PUTÝN: DENÝZÝN DÝBÝNDEN 16 MÝLYAR METREKÜP KAPASÝTEYE SAHÝP ÝKÝ PARALEL HAT YAPILDI
08 Ocak Çarþamba 15:43 PUTÝN: RUSYA ÝLE TÜRKÝYE ARASINDAKÝ ÝÞBÝRLÝÐÝ BÜTÜN ALANLARDA GELÝÞÝYOR
Actirtma "kara" kutuyu soyletme kotuyu. Bu irandan beklenir salaklar kendi ucagini vurmus olabilirler. Ama onlarda ucak vuracak teknoloji var mi onu da bilmiyorum. Zira abd ustlerine attiklari patlamamis bi fuzenin resmini gordum(patlayabilme ozelligi var mi bilmiyorum) ulan bari biraz daha aluminyum folyo sarinda kirilmasin parcalar hepsi bir birinden ayrilmis. Sert mukavva ve aluminyum folyoyu bir birine bile tuttutmaktan acizler.
Doðalgaz fiyatlarý düþecek mi ? Doðalgaz faturalarýmýz düþecek mi ? Bizi o ilgilendiriyor...Gerisi fasa fiso...
Yer Ýmleri