Parayý baðlaman baþka belaaaa, kiracýsý baþka belaaaa, yýpranmasý baþka belaaaa, vergisi baþka belaaa....Bir de doydu artýk heleki Ýstanbul...Çok kupon yer bulmak lazým...
Parayý baðlaman baþka belaaaa, kiracýsý baþka belaaaa, yýpranmasý baþka belaaaa, vergisi baþka belaaa....Bir de doydu artýk heleki Ýstanbul...Çok kupon yer bulmak lazým...
TARZAN zorda...Hiç kimseye EYYYYYY çekemiyo bu ara...Kenardan izliyo...![]()
Korkarým geçmiþte yaþamaya alýþtýðýmýz, nerede olursa olsun, emlaki kaça alýrsan al, bir kaç sene yabda zaman sonra mutlaka karlý bir þekilde elden çýkarýrsýn devri artýk bitti.
Bu konuda aynen diðer yatýrým araçlarýndan daha da fazla, uygun zaman, uygun yer ve koþullarda titiz bir seçicilik gerekecek...
Yoksa ele bir yapýþtý mi aynen sinek kagidi gibi atsan atýlmaz satsan satilmaz bir yatirim cinsidir. ha oturduðun evdir anlarým. oturur beklersin...😙
08 Ocak Çarþamba 17:14 ABD BAÞKANI TRUMP ÝRAN ÝLE ÝLGÝLÝ TSÝ 19:00'DA AÇIKLAMA YAPACAK
Ayhan bey nerede...
5,71 seviyesindeyken açtýðý baþlýk kabaca 1,5 ayda, tüm baskýlara karþýn þu an 5,95 seviyesinde... Gene kabaca yüzde dört bir artýþ...Fena deðil...
Emlakçý derken þu bildiðimiz komisyoncularý kastediyorsanýz, deðilim.![]()
Sadece þimdiye kadar emlak yatýrýmný sýkça tercih etmiþ bir vatandaþým.
Dediklerinize katýlýyorum. Þimdiye kadar hiç bir dönemde emlaðý nakite çevirme gibi bir düþüncem olmadýðý için þu kötü ortam bana da sürpriz oldu.
Lüks konutun þu ortamda kiracý bulmasý zordur muhakkak.
Ben "kiracý bol" derken kendi 55-85 m2 arasý mütevazi evlerimi kastetmiþtim.
Saygýlar.
Ýncirliðe kargo uçaðý inmiþ.
Muhtemelen incirlik kullanýlacak.
Þu aþamada "eyy" kartýný oynarsak olmaz. Ýncirlik kullanýldýktan sonra o kartý ortaya koacaðýz.
Mesela þimdi "eyy amarika, Müslüman kardeþimi vurursan incirliði kapatýrým" dersek, incirlikten iran vurulduktan sonra üssü kapatmak icap eder.
Deyip de kapatamazsan imaj yerle bir olur.
Ama þimdi susup incirlik kullanýldýktan sonra "eyy bak vallaha kapatýrým" dersek ne þiþ yanar ne kebap.
Aksine tribünler coþar.![]()
Yer Ýmleri