egemenler(kimlerse moruka sorun o bilir) zaten çok kalabalýk buluyorlarmis dünyayý...Elon Musk onlarý Mars'a götürünceye kadar nüfusu 500 milyona indirmeyi düþünüyorlarmis...komplo teorisyenlerine göre bu hastalýk ilk adýmý olabilir hani...
Paragözden kastýnýzý bilmiyorum ama türkiyedeki hekim arkadaþlarýmýn %90'ý hakettiklerinin yarýsýný dahi kazanmýyorlar ve görmeye bile dayanamayacaðýnýz her vakaya ellerinden gelenin en iyisini vererek bakýyorlar.
Bunu söylerken genel manada türkiyedeki doktorlarýn genelini beðenmediðimi de ekleyeyim ki söylediðimin içgüdüsel koruma olmadýðýný ve tamamen objektif olduðunu bilin.
Ytd
Aferim aslanim bu defa bildin
Adamsin beee
Firsatlari aman kacirma
Yoksam ucaklan donersin
))
Anladin kendini ehtiyar
Kronik bir rahatsýzlýgýmý teþhis etmek ýcýn 3-4 yýl hastane hastane dolastým yuzdesel olarak vurdunmu doktorlarýn cogu hastayý yani beni ellemeye bile cekiniyor. uzaktan gozle muayene edip tahlýl yazýp gönderiyor...gel gör ki beným hastalýgýmda tahlýllerde patolojik bulgu vermiyor...Gelelim doktorlarýn ýyýsý var mý var
Onu diyorum sn eksina.Þimdi bu kadýn kaç gündür türkiyedeydi bilmiyoruz,ama hastalýk baþladýðýna göre en az 15 gündür virus saçýyordu etrafýna.O kadar gezdi istanbulda,2 hastane deðiþtirdi,bu arada önlem alýnmadý fazla,þimdi ikinci vaka belki de geziyor etrafa virus saça saça,halbuki uyarsalar kadýnla temas eden herkes alarme olur,ilk vakalar tecrit edilir,baþlangýç olarak çok avantajlý duruma geliriz.Amerika isviçre kanada falan salak mý hemen vakayý söylüyorlar.Þimdi bu kadýn corona ise çine geri yollamamýzýn hiç bir önemi yok 15 gündür virus saçan bir kadýn istanbulda gezdi sonuçta çine geri yollasan ne yollamasan ne,hala açýklamýyorlar kadýnýn hastalýðýný.
Yer Ýmleri