Ha ayrica burada bana kimse borsayi anlatmasin son bir yilda oran olarak reysas,hdfgs ve usaktan aldigim kari burada alabilecek kimse yok. O borsayi elinize bir verirler 20 yil elinize yapisani cikartamazsiniz.
Neyse ne desek boþ ,bence bizimkiler kuru býrakmaz,artýk devaulasyon da emir komuta ile yapýlýr.Daha önce demiþtim bizim sistem azerbeycan usulü oldu.Orda aliyev karar veriyor küt diye manata yüzde 70 devaulasyon bir günde yapýlýyor, olup bitiyor sünnet misali.
burada devalüasyon dillendirildigine yavda dediðiniz gibi arzulanfihina bu geceye kadar rastlamamýþtým bu baþlýkta...
Ama bizim dillendirdigimiz hep þudur...içinde yaþadýðýmýz ülkenin temel paranetrelerinden biri dolar. hatta paramýz bile diyebiliriz belirli dönemlerde...
bir de...bu ülkede yönetim o kadar yetersiz yeteneksiz ki (hemen her açýdan) kur her an patlayabilir. buna bir de bölgesel ve de global rizikolari dahil edersek dolar, baþka hiç bir ülkede olamayacaðý kadar bir para saklama alternatifi olabiliyor..
bizim amacýmýz hemen her yatýrýmcý gibi öncelikle elimizdeki üç beþ kuruþu yitirmemek..
buna da sen dahil kimsenin itirazýný olacaðýný sanmiyor varsa da kabul etmiyorum...
Yer Ýmleri