-
Yalnız gene ittifak devletleri ihtilaf devletleri oluşmaya başladı ,geçen seferki gibi yanlış tarafı tutup almanya yenilince biz de yenildik sayıldık olayı olmasın derim ben.Bu sefer hesap kitap daha iyi yapılmalı.
-

Originally Posted by
EREGLTUPRS
Dımdızlak ortada kalıp ta milletim ve Allah affetsin beni demesin de yine...
esad'la barışmaması kendi açısından çok mantıklı
çünkü seçimleri istediği zaman iptal edebileceği savaş nedeni her daim mevcut..!!
-

Originally Posted by
realities
esagd'la barışmaması kendi açısından çok mantıklı
çünkü seçimleri istediği zaman iptal edebileceği savaş nedeni her daim mevcut..!!
Niza savaş falan bunlar için iki dakikalik olay...Zorda kalırlarsa, Azerbaycan'la bile bozusurlar...Ermenistan'la kanka oluruz..ilham Aliyev olur ulan Aliyev...
-
Aga şimdi kimin bayrağını yakacağız son durum nedir, başım döndü yav?
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
Niza savaş falan bunlar için iki dakikalik olay...Zorda kalırlarsa, Azerbaycan'la bile bozusurlar...Ermenistan'la kanka oluruz..ilham Aliyev olur ulan Aliyev...
hiç alakası yok, yunanistan'a ha deyince sınırdan giremezsin, irana veya rusyaya da
yaptığın şeyi inandırıcı olması lazım azerbeycan'a 2 dk.da savaş ilan etmen kimseyi ikna etmez
lakin suriye hazır ortam 10 km içeri gir savaş ilan ettim seçimler iptal istediğin zaman dersin..
-

Originally Posted by
realities
hiç alakası yok, yunanistan'a ha deyince sınırdan giremezsin, irana veya rusyaya da
yaptığın şeyi inandırıcı olması lazım azerbeycan'a 2 dk.da savaş ilan etmen kimseyi ikna etmez
lakin suriye hazır ortam 10 km içeri gir savaş ilan ettim seçimler iptal istediğin zaman dersin..
Peti.......
-

Originally Posted by
dimitris
Aga şimdi kimin bayrağını yakacağız son durum nedir, başım döndü yav?
Zevkine göre seçebilirsin,zaten biriyle savaşa girsek fırsattan faydalanmak için ötekiler sıraya geçer.
-
"Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, İdlib'deki durumun kötüye gitmesinin nedeninin Ankara'nın yükümlülüklerini kronik bir şekilde yerine getirmemesi olduğunu söyledi"
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri