Cocukken kizamik gecirmistim. 21 gun dereye girmem yasakti. Girersem virus canlanir tekrar hasta olur demislerdi. Cocukluk ya dayanamadim 15 gun dereye girdim vucudumda noktaciklar cikmisti hemen
Cocukken kizamik gecirmistim. 21 gun dereye girmem yasakti. Girersem virus canlanir tekrar hasta olur demislerdi. Cocukluk ya dayanamadim 15 gun dereye girdim vucudumda noktaciklar cikmisti hemen
Ýran'ýn Kum kentinde din görevlileri Saðlýk Bakanlýðý'nýn salgýn nedeniyle mabedi kapatma tavsiyesini reddedip halký toplu namaza çaðýrmýþ.
Bir ülkede yalakalýðýn getirisi, dürüstlüðün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
6.11 alis
6.19 satis
Is bankasi kurlari.
Aksam pazari ucuz olur diyorlardi ama bugun pek oyle olmayacak anlasilan !!! $$$[emoji857][emoji857][emoji857]
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
25 Þubat Salý 14:17 ÇÝN DEVLET BAÞKANI ÞÝ: ÇÝN EPÝDEMÝK ETKÝYÝ MÝNÝMÝZE EDECEÐÝNE EMÝN-CCTV
peygamber öldüðünde neden hemen defnedilmediði saðlýðýnda söylediði sözlerde gizlidir
ölünce allahýn sevgili kulu olduðundan sözde vücudu kokmayýp çürümeyecektir hadise göre
lakin vefat ettiðinde haziran ayýdýr ve naaþý 3 gün sonra morarmaya, þiþmeye, kokmaya baþlar..
Subat basi 240 seviyesinde olan tr cds'i 300'u gecti gidiyor....
Cds duasi var mi acaba !!!
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Son dakika: Ýran Saðlýk Bakaný Yardýmcýsý koronavirüse yakalandý.
Yer Ýmleri