Iranýn vatikan *eski büyükelçisi koronavirüsten ölmüþ.... papa da rahatsýzmýþ, virüs ile bir ilgisi var mý bilinmiyor ...
Düzeltme*
Son düzenleme : kutsi; 27-02-2020 saat: 19:40.
Son dakika: CHP Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu, sosyal medya hesabýndan Ýçiþleri Bakanlýðý kararýyla görevden alýnan Yalova Belediye Baþkaný Vefa Salman hakkýnda açýklamalarda bulundu. Kýlýçdaroðlu, "Milletimiz nezdinde hükmü olmayan bu haksýz, hukuksuz kararý asla kabul etmiyoruz" dedi.
Muzaffer ve muvaffak BÝST çiler epeydir yok bu baþlýkta...
Þuradan aldým buradan sattým þu kadar kar ettim. Naber dolarcýlar? sesine hasret kaldýk.
Biliyorum ve eminim ki, onlar gene en uygun yerden satmýþ ve nakde geçmiþlerdir çoktan...
Þimdi en uygun yerlerden kademeli alýma baþlarlar artýk...![]()
Din adamý hangi din olursa olsun pek deðiþmiyor. Týynetleri ayný.
Malum bunlar ayný coðrafyanýn eseri olan kurumlarý temsil ediyorlar.
Farklarý da yok.
Mutlaka yeterince mama almamýþlardýr.
http://www.islamianaliz.com/h/77989/...8J4BKUwmwFY2zw
Yarin kim risk alirda hafta sonuna malla girer? Cevap: -tabiki yeni yetme bistciler. yarin bistte dusus kacinilmaz.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Komutan bugün sabah gümüþteki hareketsizliðe kýzdým az biþi heyecan olsun diye pegasus satým varantý aldým, nasýlsa pegasusun dayaðý bu yýl bitmez diye.Valla hiç fena para býrakmadý,satým varantý iþine pegasusda devam edeceðim.Daha önce yazmýþtým serde kumarbazlýk var,ama öyle ama böyle borsasýz yapamýyorum)))))))))))
Yer Ýmleri