Ocak-Haziran 2020 dönemi araç satýþ rakamlarýna aþaðýda ulaþabilirsiniz...
Neredeyse Karsan'ýn 2 katýna yakýn bir araç satýþ rakamý var Asuzu'nun...320'ye,171 araç...Ýlk 3 ay satýþ rakamýnda -17 mln zarar açýklamýþtý Asuzu,ikinci çeyrekte ise daha az araç satýþý var pandemi dolayýsýyla ve bu 2.çeyrek karýný yine negatif yönde etkileyecek görünüyor...o nedenle 3.çeyrek ve özellikle son çeyrek önemli diyorum...ne yapacaksa son 6 ayda yapacak yani...
Karsan'daki hareket ise,gelen haberler ile beraber birazda spekülatif bir yukarý ivmelenme...(Abd posta aracý ve Bozankaya ile elektirikli araç anlaþmalarý)
Asuzu'da bundan etkileniyor bir nebze,yaptýðý anlaþmalar ve Anadolu grubu olarak yerli oto projesinde yer almasý vs.
Eðer Asuzu'da negatif anlamda bir etkilenme olacak ise bu yine Karsan'ýn bir yerde patlamasýna baðlý diye düþünüyorum,yani Karsan kar satýþýna girerse ki girmesi çok muhtemel(Hisse þiþmiþ durumda) iþte o zaman Asuzu'da negatif yönde etkilenir.
Ýncelediðim kadarýyla Þu anda Karsan,Asuzu'dan neredeyse 2 tavan getirisi kadar daha primli durumda,Umarým Karsan düþüþünde Asuzu etkilenmez çok fazla...
Asuzu'da týrmanmak isteðinde fakat bir türlü ayak uyduramýyor.
görünen þimdilik aþaðýda 13.8X destek,yukarýda 14.7X direnç noktasý...
Asuzu'da hacim son zamanlarda artýþ eðiliminde,umarým bu sefer geçebilir,15.3X sendromunu atlatýp daha önce bahsettiðim,bana göre 2020 sene sonu 16.45 seviyelerini yakalayabilir.14.7X geçilip üzerinde kalýcýlýk çok önemli,bu seferde baþaramazsa gerçekten çok yazýk olur.
Evet fabrika temelinin Temmuz ayý içerisinde atýlacaðý söylendi TOBB baþkaný tarafýndan,hayýrlýsý bakalým,umarým hisseye katkýsý olur...
Herkese çok selamlar...
http://www.odd.org.tr/web_2837_1/neu...k.aspx?type=36
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri