Benim içinde güzel bir deneyim oldu,14.32 maliyet ile 14.45 ten hisseyi vermiþtim...ama devamýnda takip ettim...görüþmek üzere...
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim içinde güzel bir deneyim oldu,14.32 maliyet ile 14.45 ten hisseyi vermiþtim...ama devamýnda takip ettim...görüþmek üzere...
Þaka gibi ama gerçek bu arkadaþlar...13.3X civarý inþallah tutunabilir...Hisseden alacaðýný aldýlar zaten...13.50'den itibaren yine iyi mal verdiler helal olsun...her türlü kazandýlar,kazanýyorlar...
Böyle bir güne yakýþmadý demek istiyorum ama borsa burasý unutmamak gerekiyor...anlamsýz yükseliþler olabildiði gibi anlamsýz düþüþlerede hazýr olmanýz gerekiyor...
Makul alýcýlar olmadýðý için þimdi basabildiði kadar basýyor,isteyene mal veriyor,bunun anlamý daha da geri gelecek demektir...12.8X-13.3X ideal artýk bu fiyat aralýðýný takip ediniz...
15.49u sabýrla bekledim ama dün ve bugün 14.73 den 13.65e kadar boþalttým..düþerse alýrýz giderse yolu açýk olsun..
PRA-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
13.30 altý stoplar patlar...12.8X makul seviyesine gelir diye düþünmeye baþladým...yerli otomobil beklentisi bitti denilebilir...2022 yýlýna kadar uzun vade düþünenler için tutulabilir bir hisse...þimdi þirket olarak kendi içerisinde büyümeye ve kar etmeye odaklanmalý...Ülkemize hayýrlý olsun...
Sadece yerli otomobil beklentisimi bu hisseye etkin?Madem sattýn hedefinde yok bari diðer yatýrýmcýlarýn keyfini kaçýrma.
Rakamsal analiz milleti yanlýþ yönlendirir
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatýrým tavsiyesi deðildir itibar etmeyiniz.
Ne dediysem arkasýnda dururum...bak yukarýda ne yazmýþým bir daha oku istersen?3 tane ekrandan takip ediyorum...sende verilerini ortaya koy görelim...Gelmiþsin burada yazýlaný eleþtiriyorsun...
Yer Ýmleri