Yanlýþ bilmiyorsam tabi
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlýþ bilmiyorsam tabi
SM-N950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaa Perception usta. Merak ettim sözlüðe baktým. Ne demekmiþ bu perception. Diyorki algý. Burdan ne çýkaracaðým þaþýrdým. Þimdi sen özellikle son hafta ortaya çýkarak insanlarýn kapalý algilarini mi açmaya geldin yoksa ters algý oluþturup kafa bulandirip yanlýþ karar verdirmeyemi çalýþýyorsun. Birde neden bu ismi sectin. Ben kendi adýma algý anlamlý bir nicki olan birinin sözlerine þüpheli bakarým. Hatta spek yada onun adamý mý acaba diye düþünürüm. Neden düþünürüm. Çünkü insanlar 11 e düþecek diye korksun ki ucuz ucuz mal versin. Birazda mal basildimi hoopp dipten toplasin mallari. Bu söylediklerim gercek olursa hem ileri görüþlü olursun hem amaca hitap etmiþ olursun. Valla bu da benim hayal dünyam. Son olarak þunu düþünüyorum. Bu hisseden halka açýk 12 milyon adet civarinda var. Son donemde güçlü hacimler 13 14 fiyatlarda oluþtu. Ve yabanci alýmlarý güçlendi. Mal o kadar sahipsiz deðil. Yani spek paþa fiyati 10 11 gibi fiyatlara düþürmeye zorlarsa elinde mal falan kalmaz. Özellikle 2 defa yüzde 10 un üzerinde yükseliþ yaþadý son dönemde iþlem miktarý 12 milyon olmuþtu. Yani halka açýk miktar kadar bir günlük iþlem olmuþtu. Bu kaðýt artýk güçlü yatirimcilar tarafindan takip ediliyor ve pozisyon açýlýyor. Tek kiþiye at oynattirmazlar . Isterse patron olsun. Çünkü mal miktarý yetersiz. Yani güçlü bir yatýrýmcý yarýn 1milyon adet alýþ 13 fiyata alýþ girsin verenden aliciyim desin. Spek paþa 1 tane bile satýþ yapmaz.
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji108][emoji108][emoji106][emoji106][emoji106]
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece arge....
https://m.youtube.com/watch?v=PpM40E0W6GA
Yatýrýmcý izler... Þifreleri çözer.
Teknikçi çizgileri cizer, çozer, yanliþsa stop olur.
Bu arada ulkemiz adýna hic de hosuma gitmeyen bir durum var . Ama bu durum asuzu için çok iyi firsat yaratýyor. Temsa biliyorsunuz konkordato ilan etti . Üretim durdu .ne olacak belli deðil. Bu nedenle asuzu yurtiçi otobüs piyasasinda rakipsiz duruma geldi diyebiliriz. Yine ihracat için temsadan bosalan kanallara girebilirse çok hýzlý bir satýþ ve pazar payý artýþý yasayabilir.
Deðerli asuzu hissedarlarý ben bu hisseye 2.5 yýl önce girmiþtim elimde ki hissemin çoðunluðunu verdim þansýmý baþka hissede kullacaðým ama kesinlikle piþman oldum bu hisse yerli araba ile var olmadý sakýn dolduruþlara gelmeyin hissenin önü çok açýk haa tahta yapýcýmýz çok kötü niyetli bende yýlgýnlýk yaptýðý için ayrýldým(3/2’sinden)eðer imkanýnýz varsa dünkü 25 dakikalýk programý izleyin hisse daha henüz hisse olmadýðýný çok net göreceksiniz argeler müthiþ hele ki S.S kimse panik havasýna girmesin her ne kadar atýþsakta bu hissede klavye ve devil hunter üstadý takip edin herkese bol kazançlar kesinlikle ytd.
Yer Ýmleri