Teþekkürler...Çok fazla bakamýyorum,kusura bakmayýn...Sadece bu sýkýntýnýn yaþanacaðýný onlar zaten biliyordu diyelim...þimdilik...
Bu durum geçtiðinde aslýnda yapacaðý hareketi görmek gerekiyor çünkü yýllýk bilanço rakamý hk.yol gösterici olacaktýr...bende merak eder oldum)
12.XX üzeri kapanýþlar gerekiyor artýk...Üssel ortalamasý (EMA) 11.65 seviyesinde...belki kötü senaryo oralardan dönmesi gerekir...
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydýn...Anlaþma tamam...Þimdi görmek gerekiyor...)
https://m.ensonhaber.com/ekonomi/met...erenle-anlasti
Açýlýþ 12.XX ve üzerinde olmalý ve bugün için en kötü 12.3X hedeflemeli...
Çok güzel haber, grev ve lokavt kararý sonrasý belirsizlik çok uzun sürecek diye bir beklenti oluþtuðu için hisseye çok fena bastýlar, 12.80 leri zorlarken belirsizlikten sonra 11.80 lere kadar düþtü.
Bugün umarým ki kayýplarýnýn tümünü geri alýr.
Bol kazançlý bir gün olmasý dileðiyle.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Henüz erken olmakla beraber,sanýrým hisse güvenini yitirdi çünkü patronun yani grubun satýþlarý henüz bitmemiþe benziyor,bugün için en azýndan +2% endeksten pozitif ayrýþmasý gerekiyordu diye düþündüm.
Þimdi bu durumda bilançonun çok zayýf veya zarar açýklayacaðý kanýsý oluþtu bende.Elbette bunu en iyi bilen kendisi...henüz yukarýlardayken fýrsat bu fýrsat mal vermeye devam edeyim tavrý...Umarým yanýlýrým...Dikkatli olmanýzda fayda var.
Bugün ve özellikle Cuma günü kapanýþýna bakmak gerekiyor...
Benim de gözümden düþtü, lokavt kararýyla sadece dün %3 düþtü, anlaþmaya ise sýfýr tepki, hatta satýþ fýrsatý için kullandýlar sanki.
Hisse koronovirusuzi oldu, bu hastalýklý hisseyi bir müddet uzaktan izleyelim bakalým, saðlýðýna kavuþunca yamacýna geliriz yine.![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Yer Ýmleri