.
SM-A515F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
.
Karakterinizi deðil,
Paranýzý kaybedin.
Selamlar,
16,3 seviyesi en kýsada oldukça önem arz etmekte. Þayet bu seviyenin üzerine atar ve 2 gün üzerinde kapanýþ sergiler ise 20 li rakamlar radarýna girebilir. Aþaðýda ise yine en kýsada 15,55 ilk kritik seviye þeklinde göz çarpmakta.
Yatýrým tavsiyesi deðildir notumuzla..!
Yok artýk,yazmaz olaydým)
SM-J700F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.
Karakterinizi deðil,
Paranýzý kaybedin.
Selamlar,
Buralardan yani 11.6 seviyelerinden dönebilir. Düþük hacimler ile þu seviyelere kadar düþürebilmeleri hissenin toplu olduðuna dair izlenim sunmakta. Özellikle trade eden arkadaþlarýn dikkatli olmasýnda fayda var. Vadesi min. 3 ay olan arkadaþlar için teknik açýdan 11.6 seviyesinin üzerinde kalmasý durumunda daha fazla bir risk hali hazýrda görünmemekte. Kasým ayý ve sonrasý bugünkü rakamlarýn çokça zikredileceði bir ay olabilir. 11.6 seviyesinin üzerinde kalmasý durumunda ilk etapta 13.5 seviyesine kadar tepki hareketi gelebilir.
Yatýrým tavsiyesi deðildir notumuzla..!
üstadým biz bu tarz hareketlerine alýþtýk alýþmasýna da 1 hafta boyunca þirketin Kap bildirimi sadece devre kesti yayýnlamasý þirket yönetimi hiç mi umursamýyor tamam bütün hisselerde dalgalanmalar oluyor hatta bence alým fýrsatý bile oluþtu diyebiliriz,ama yazýk hisseyi alýrken Otokar olabilecek gözü ile bakýyordum galiba mümkün olmayacak 3.5 yýldýr bekliyorum ilk baþtan beri hedefim 2023'lerdi Allah'tan hissemi böldüm yoksa bu beni verem ederdi benden daha da eski paydaþlarýmýz var eðer al-sat yapmamýþlarsa onlara da yazýk herkese sabýr ve bol kazançlar diliyorum bakalým Bistte daha neler olacak umarým toparlar.
Yer Ýmleri