Sayýn Sevilen Hunter satýþlarý paylaþýyor.
Bize de saymak kalýyor.
Þirket rakam olarak OSD bülteninde üretim bilgilerini paylaþýyor.
Odd satýþ bilgilerini hafif ticari araçta paylaþýyor.
O segmentte Dmax modeli var ve Mart ayýnda geçen yýla göre katlamis. Fiyatta katlamis.
Her model katlasa... Oooo
Geçen yýl ciro 2.7mlr
Bu yýl ayný satýþ adedi ile 5.2 mor
Haaaa diyorsanýz ki iþler iyi sipariþ artýyor.
O durumda ciroda artar. Yani satýþlar dmax gibi olursa
Örnek geçen yýla göre iki kat satýþ olacaksa, TL bazýnda artýþ ta iki kat zaten;
Ciro 4 kat artacaktýr. Tabi kâr da 4 kat olmaz, daha fazla olur, verimlilik açýsýndan daha fazla artar.
Hisse fiyatýný hesap edemem,
piyasa bilir, yapar, fiyatlar onu
Deðerli Dostum,
Uzun uzun zaman oldu buralarda yazýp çizmeyeli. Açýkçasý epey zamandýr forum'a da uðramaz olmuþtum. Halen ismimizin zikredilmesi mutlu etti. Gerek senin gerekse devil hunter arkadaþýmýzýn, acemþah üstadýmýzýn, ismini zikretmediðim diðer dostlarýn emeði çokça söz konusu. Hakettiðiniz seviyelere ulaþmasý sevindirici. Güzel günlerde harcamanýz temennisi ile.
Saðlýcakla kalýn..
Yatýrým tavsiyesi deðildir notumuzla..!
Üstad seni buralarda görmek güzel selamlar... Mi Note 10 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yorumlarým 6362 sayýlý SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiði üzere kesinlikte yatýrým tavsiye niteliði taþýmaz...
Mi Note 10 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yorumlarým 6362 sayýlý SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiði üzere kesinlikte yatýrým tavsiye niteliði taþýmaz...
saygý deðer arkadaþlar asuzu hangi tarihte temettü veriyor bilgilendirirseniz memnun olurum lot bbaþýna nekadar veriyor tüm arkadaþlara saygýlar ,bol kazançlar .
sayýn spek; sen istediðin kadar oynat ama benden sana ekmek çýkmaz! sizin için deðerli her 1 lot benim içinde deðerli. yazdýklarým yatýrým tavsiyesi olmayýp deli saçmasýdýr![]()
Yer Ýmleri