-
-

Originally Posted by
bahadir37
bıktırdı gerçekten
beni bile bıktırdı
)
-
yil sonu bilancosunu gormeden hicbir yere ayrilmam
yatırım tavsiyesi degildir
-

Originally Posted by
tarik1234
arkadaşı hep bilgi ile ezdiğim için bağımlılık yapmış mazlum mazlumu getiren bana

benim mazlumumsun

Bak alkışlıyorum.Sen her şeyi biliyorsun. Pirimizsin...Biz hiç bir şeyden anlamayan insanlarız.Yeter mi? Egosu yüksek şahsiyet...Bir şey söyleyeyim mi senin burada yazdıklarından kimse etkilenmiyor. Bizi hisseden uzaklaştırma çaban nafile. Madem Efes bu kadar kötü madem temel analizin çok iyi git temeli güzel hisse al. Burada hisse alıp da bize kötüleme edebiyatı yapma. Hedefime ulaştığım an satacağım.Acelem yok.Vaktim var.Ama sattığım zaman bir yere kaybolma. Dekontu gözüne sokmak için sabırsızlanıyorum.Hani bu kötülediğin hisseden kazandığım para demek için.Ama eminim sen o zaman görevini yapıp çoktan buradan uzayacaksın.
-

Originally Posted by
GUADALAHARALI
.... Biz hiç bir şeyden anlamayan insanlarız....
Ben bir eklwme yapayim. Hatta ben o kadar salagim o kadar ahmagim ki 7 cihanda insanlarız alay konusu olmus sapsalligim.
AGHOL ve AEFES ystirimcilari ise genelde senin de dedigin gibi hiç bir şeyden anlamayan insanlar. Ama ne hikmetse bir çogunun elindeki hisseyi gören "ulan en son bu kadar sifiri olimpiyat logosunda görmüstüm" der. Bakiniz cari deger demedim, hisse adedi dedim!
O degil de bu kadar salak insanlar nasil bu kadar parayi bulmus?
-
hepimize geçmiş olsun bugün epey dayak yedik
-

Originally Posted by
bahadir37
hepimize geçmiş olsun bugün epey dayak yedik

dayak iyidir, adami zinde tutar, rehavete kapilmayi engeller
-

Originally Posted by
Depeche Mode
dayak iyidir, adami zinde tutar, rehavete kapilmayi engeller
Bizim şirkette fırça yiyenlere söyleriz bunu ve doğrudur