-
Fedor palavrayı kes. Geçmiş yazılarını gönderdim.
300 lerde hisseyi parlatırken meğersem arka kapıdan mal satıyor muşsun. Yazdıkların ile sabit benim paranoyam falan değil.
Bana paranoyak diyen adam eregl de 4 ayda 4000 post yazıyordu. Alın alın alın diye.
Hiççç boşuna uğraşma. Hangi hisse başlığına gitsen" bu adama dikkat" diye yazacağım.
-
-
Dediğim gibi daha yazmama gerek yok bu sayfada senin PARANOYAK bir ruh hastası olduğunu anladı...
Tekrar diyorum yalanım varsa ALLAH benim cezamı versin yoksa senin kabul ediyor musun?
Zaten biraz insanlık, biraz vicdan olsa, böyle davranmazdın, bir gram inancının da olduğunu sanmıyorum.
ALLAH bin kere belanı versin elimden başka bir şey gelmiyor... Bir gün başına çok kötü bir şey gelir İNŞALLAH, o gün beni hatırla!
Pis iftiracı seni!
-
300 lere giderken ve o civarda iken, hisseyi parlatma meselesine gelirsek;
fiyat 300 iken elimde hisse vardı oralarda. 2 çeyrek AK yatırım 5 milyar üstü bekliyordu kârı, bizde iyi kâr bekliyorduk... Borsa 11.000'lerde idi, şirketler enf muhasebelerinden sarsılırken AEFES 5-6 fk larda idi...
Şimdi hissemi övmek parlatmak mı? Be geri zekalı, elimde hisse var, şirket iyi, şartlar olumlu, yaz sezonu, AVrupa maçları var vs vs ...
Parlatmakmış...
-
Evet siz iki salak beni deşifre ettiniz
Herkesi uyarıyorum aman bana yaklaşmayın
-

Originally Posted by
fedoramca
Evet siz iki salak beni deşifre ettiniz
Herkesi uyarıyorum aman bana yaklaşmayın

Ugursuz herif endeksi de mahvetti
-
-

Originally Posted by
Mathias
Uyardığım zaman seni hadi canım demiştin değil mi içinden

Hatta o yazımı birisi sildirmiş ama bu fedor alıntılama yaptığı için duruyor hala

Şimdi yazdıklarını okudum 4 de 5 de birini sattım yazmış.
Bu adam ve çetesine dikkat dedim idi. Kim bilir kaç nick ile sinyalcilik yapıyor . Bak şimdi..
HEPSİNİ SATMIŞ. 4 de 1 ile 284 den almış. (Kendi ifadesi haa)
Şimdi bir kaç gün önce kendi kendini ifşa etmiş. Ne diyor hazret.
4 de 5 de birini sattıkdan sonra!!! Yalan dolan o kadar çok ki.
Bak aracı kurum diye yolladığı ekran görüntüleri Hepsi birbirinden değişik görüntüler. eregl de de gönderirdi. Uğraşıp bulamadım şimdi. Onlar daha da değişik görüntüler.

Net haklıymışsın dostum
Ben bunun ugursuz eşek olduğunu sanmistim
Biz bunu enselemesek bu les hergun burda yaziyor olacaktı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri