Ne güzel çiftlik Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne güzel çiftlik Redmi Note 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halkbank bile yuzde 3 yapmis bugun...ne yapmaya calisiyorlar bundan ucuz hisse mi kaldi
Allah size sabir versin....daha isim olmaz belliki cakallar sahiplenmis tahtayi
https://borsakafasi.com/msci-endeksi...r-girdi-cikti/
MSCI Global Standard Endeksleri içinde yer alan MSCI Türkiye Endeksi'nden Anadolu Efes'i AEFES çýkaran MSCI, bu Þirket'i MSCI Global Small Cap içindeki Türkiye Endeksi'ne dahil etti.
......
......
Yapýlan tüm deðiþiklikler 30 Kasým'dan itibaren yürürlüðe girecek.
AEFES'teki baskýnýn sebebi sanýrým bu. Canýmýza okuyacaklar AEFES'te ay sonuna kadar. Allahýný seven defansa gelsin![]()
Bloomberght'de Can Çaka +1 dinlendirme yöntemi ile üretilen ürünleri 2021 yýlýnda Türkiye dýþýndaki pazarlarda satýþa sunacaklarýný söyledi.
Demekki bu yýl Türkiye pazarýný pilot seçtiler.
+1 birayý ben bir aydýr içiyorum. tadý güzel de ben þiþman klasik birayý daha çok seviyorum
afiyet olsun. mesele þu, ürün çeþitlendirmesi ve yeni reklamlarla pazar payýný artýrma þansý olursa yeter efes'e.
Rusya pazarýnda carlsberg ile yarýþýyorlar, iki tarafta kendisinin pazar lideri olduðunu söylüyor farklý rasyolarla. Efes Rusya'daki düþük fiyatlý yerel bira markalarý baþta olmak üzere onlarca markanýn üretimini yapýyor. +1 ile yeni ürünleri pazara sürdümü satýþlarýný ciddi oranda artýrabilir diye tahmin ediyorum.
Yer Ýmleri